Akçasu ve Borcak köylerinde parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı, Akçasu ve Borcak köylerindeki parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi; ulaşım altyapısının iyileştirilmesi ve vatandaş talepleri değerlendirildi.

Yayın Tarihi: 19.07.2026 17:38
Güncelleme Tarihi: 19.07.2026 17:38

Akçasu ve Borcak köylerinde parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Akçasu ve Borcak köylerinde parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor

Kaymakam incelemesi ve vatandaş görüşleri

Bilecik’in Söğüt ilçesine bağlı Akçasu ve Borcak köylerinde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Söğüt Kaymakamı Murat Yayabaşı, Akçasu ve Borcak köylerindeki devam eden parke taşı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerde çalışmaların son durumu değerlendirilirken, köylerin ulaşım altyapısının daha güvenli ve konforlu hale getirilmesine yönelik yürütülen hizmetler ele alındı. Yerinde tespitler ve teknik değerlendirmelerle uygulama sürecindeki öncelikler gözden geçirildi.

Kaymakam Yayabaşı, vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi; sahada belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerin planlı şekilde yürütüleceği vurgulandı.

"Köylerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek hizmetlerimizi planlı bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanına kavuşması için yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz. Devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan incelemeler, köylerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik altyapı yatırımlarının sürdürüldüğünü ve yerel gereksinimlere yönelik çözümlerin önceliklendirildiğini gösterdi.

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNE BAĞLI AKÇASU VE BORCAK KÖYLERİNDE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI...

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNE BAĞLI AKÇASU VE BORCAK KÖYLERİNDE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

BİLECİK'İN SÖĞÜT İLÇESİNE BAĞLI AKÇASU VE BORCAK KÖYLERİNDE PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.