Akçaalan'da akşam saatlerinde çarpılan yaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Bodrum Akçaalan'da motosikletin çarptığı Veli Özyıldırım (56), Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı; müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 16.10.2026 16:26
Güncelleme Tarihi: 16.10.2026 17:00

Akçaalan'da akşam saatlerinde çarpılan yaya kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Kaza ve ilk müdahale:

Dün akşam saatlerinde Turgutreis yönünden Bodrum istikametine giden B.A. idaresindeki 48 AGS 794 plakalı motosiklet, Akçaalan mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan Veli Özyıldırım (56) adlı yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem motosiklet sürücüsü hem de yaya yaralandı.

Olay yerinde kan kaybettiği görülen yayanın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri, jandarma ve Bölge Trafik ekipleri sevk edildi. Motosiklet sürücüsünün durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastanede müdahale ve hayatını kaybetmesi:

Yaralı olarak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan Veli Özyıldırım için hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kazanın ardından güvenlik güçleri çevrede inceleme yaparken, olay yerindeki tespitler ve tanık ifadeleri soruşturmanın konusu oldu.

Görüntüler ve soruşturmanın seyri:

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin yaya çarpması anı kaydedildi; bu görüntüler soruşturmada delil olarak değerlendirilecek.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı ve trafik ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada, kaza sebebi, sürüş ve yaya davranışları ile ilgili detaylar incelenecek, olayla ilgili hukuki süreç devam ediyor.

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN ÇARPMASI SONUCU AĞIR YARALANAN YAYA, KALDIRILDIĞI...

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE MOTOSİKLETİN ÇARPMASI SONUCU AĞIR YARALANAN YAYA, KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!