AK Parti Sözcüsü'nden Sert Tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta gerçekleştirdiği saldırıyı şiddetle kınadı. Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu tür saldırıların uluslararası hukuka aykırı olduğuna dikkat çekti.
Medya Mensuplarına Destek
Çelik, yaptığı paylaşımda özellikle saldırıda bulunan İsrail ordusunun, içinde TRT Arabi kameramanı Muhammed ez-Zeaninin de bulunduğu gazetecilerin çadırını hedef almasına dikkat çekti.
"İsrail ordusunun bu saldırısını lanetliyoruz" diyen Çelik, mücadele eden ve Filistin'deki durumu belgeleyen tüm gazetecilere selam gönderdi.
Geçmiş Olsun Mesajı
Ömer Çelik, yaşanan olaya yönelik olarak TRT ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti ve yaralanan kameraman için acil şifa temennisinde bulundu.