Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,2 0,04%
EURO
35,06 0,07%
ALTIN
2.500,76 0,11%

AK Parti Kadın Kolları Gazzeli anneler için bir araya geldi!

Bugün iki farklı şehirde Anneler Günü öncesinde AK Parti Kadın Kolları meydanlarda toplantı düzenleyerek Gazzeli anneler için saldırıları protesto etti.

Yayın Tarihi: 10.05.2024 14:16
Güncelleme Tarihi: 10.05.2024 14:16

AK Parti Kadın Kolları Gazzeli anneler için bir araya geldi!

Konya ve Afyonkarahisar’da AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı Gazzeli anneler için buluştu. 

Konya’daki Kültürpark’ta yeni bir program düzenlendi. Düzenlenen programda AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, ellerinde bayrak ve pancarlarla İsrail’in saldırılarını protesto etti. Başkan Esra Doğan Candan ise burada açıklama yaparak Pazar gününün Anneler Günü olduğunu anımsattı. Yaşanan soykırıma dikkat çeken Başkan Candan, saldırıları protesto etti. Anne olmanın çok zor olduğunu kaydeden Candan, annelerin çocuklarına verecek bir lokma ekmek dahi bulamadıklarını söyledi. Ayrıca Gazzeli annelerin cesetleri teşhis edebilmesi için çocuklarının kollarına isim yazdığına da dikkat çekildi. 

ak parti kadın kolları

Afyonkarahisar’da da yine AK Partili kadınlar Zafer Meydanı’nda toplanarak bir araya geldi. Burada ise AK Parti Kadın Kolları Başı Ferda Ertürk de açıklama yaptı. Filistin Sağlık Bakanlığı’nın verdiği ölüm verilerine değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uluslararası platformlarda da söylediği gibi savaşın bir kuralı olması gerektiğini kaydetti. Anneler olarak İsrail’e çağrı yaptığını söyleyen Ertürk, ateşkes talep etti.