AK Parti İstanbul Teşkilatı İftar Programında Bir Araya Geldi
AK Parti İstanbul Teşkilatı, Bakırköy'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Bu etkinlikte, AK Parti İl Başkanı Abdullah Özdemir teşkilatın gelişiminde önemli rol oynayanlara teşekkür etti.
Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın huzurunda verdiği sözleri hatırlatarak, "Her mahallesiyle, her hikayesiyle her günümüz İstanbul olacak. Her gün İstanbul'u arşınlayacak, İstanbullunun elini sıkacak, kapılarına gidecek, selamınızla birlikte sıcak tebessümümüzü onlarla paylaşacağız" ifadelerini kullandı.
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özdemir, milletin destekleriyle Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçeceklerini belirtti. Ayrıca, gelecek yerel seçimlerde büyükşehir ve ilçelerin İstanbullulara hizmet etmek için hazırlanacaklarını ifade etti.
Özdemir, "İl ve ilçe yönetimlerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve mahalle yönetimlerimiz buna hazır. Çünkü biz İstanbul teşkilatıyız. Kaybedecek bir saniyemiz, arkasına sığınacağımız bir tek mazeretimiz yok" dedi.
Özdemir, geçmişteki sorunlara dikkat çekerek, İstanbul'un dinamik kaynaklarının boşa harcandığını ve bazı kişilerin usulsüz yollarla diploma edindiğini belirtti. "Hemşehrilerimiz hizmet beklerken, dinamik bir şehrin kaynaklarını heba edenlere inanmıyor" diyerek, bu tür davranışların toplumda yarattığı rahatsızlığı dile getirdi.