AK Parti Eskişehir, 8 bin 650 yeni üyeyle toplam üye sayısını 98 bin 436’ya yükseltti

AK Parti Eskişehir, Gürhan Albayrak'ın açıklamasına göre 8 bin 650 yeni üye kazanarak üye sayısını 98 bin 436'ya yükseltti; teşkilata teşekkür edildi.

Yayın Tarihi: 05.01.2026 17:05
Güncelleme Tarihi: 05.01.2026 17:05

AK Parti Eskişehir, 8 bin 650 yeni üyeyle toplam üye sayısını 98 bin 436’ya yükseltti

AK Parti Eskişehir'de üye sayısı 98 bin 436'ya çıktı

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partilerine geçen yıl 8 bin 650 yeni üye kazandırdıklarını ve Eskişehir'deki toplam üye sayısını 98 bin 436'ya yükselttiklerini açıkladı.

Albayrak, açıklamasında AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sürdürülen Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde kentteki büyüme heyecanını paylaştıklarını belirtti. Yargıtay tarafından açıklanan son verilerin, milletin partiye olan güveninin tescil edildiğini gösterdiğini ifade etti.

2025 saha çalışmaları ve 'AK Parti Seninle'

İl Başkanı, 2025 yılı boyunca kurulan üye çadırları ve saha çalışmalarıyla vatandaşlarla 'gönül köprüleri' kurduklarını vurguladı. Albayrak, bu çalışmaların karşılığı olarak 2025 yılı içerisinde 8 bin 650 yeni üyenin partiye katıldığını söyledi ve 'AK Parti Seninle' sloganıyla yürütülen çalışmalara dikkat çekti.

Albayrak açıklamasında, bu rakamların sadece istatistik olmadığını; Eskişehir'in geleceğine, Türkiye Yüzyılı'na ve Cumhurbaşkanı'nın davasına duyulan güvenin bir tezahürü olduğunu belirtti. AK Parti'yi 'bir millet hareketi' olarak tanımladı ve parti kapılarının hizmet etmek isteyen herkese açık olduğunu kaydetti.

Teşkilata teşekkür

Albayrak, üye kazanım sürecinde görev alan teşkilat birimlerine teşekkür etti: 'Eskişehir'in her köşesinde, soğuk-sıcak demeden üye çadırlarımızda nöbet tutan, kapı kapı dolaşarak gönüllere giren ana kadememize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve tüm mahalle başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.' dedi.

Albayrak, Türkiye'nin güçlü geleceği için teşkilatın yorulmadan çalışmaya devam edeceğini vurguladı. Bu açıklama, yerel örgütün üye tabanını genişletme ve saha faaliyetlerini sıkı tutma stratejisinin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Öne çıkan veriler: 8 bin 650 yeni üye; toplam 98 bin 436 üye; saha çalışmaları ve üye çadırları 2025 faaliyetleri kapsamında yer aldı.

AK PARTİ ESKİŞEHİR İL BAŞKANI GÜRHAN ALBAYRAK,

AK PARTİ ESKİŞEHİR İL BAŞKANI GÜRHAN ALBAYRAK,

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.