AJet, Stockholm'e Direkt Uçuş Seferlerine Başlıyor

AJet, 2 Haziran'dan itibaren İstanbul ve Stockholm arasında direkt uçuş seferleri düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 04.02.2025 15:47
Güncelleme Tarihi: 04.02.2025 15:47

AJet, Stockholm'e Direkt Uçuş Seferlerine Başlıyor

AJet, İsveç'in başkenti Stockholm'e direkt uçuş seferlerine 2 Haziran'da başlamayı planlıyor. Şirketten yapılan açıklamada, uluslararası uçuş ağını genişletmeye devam ettikleri ifade edildi.

Avrupa'daki destinasyon sayısını artırmayı amaçlayan AJet, İstanbul ile Stockholm arasında haftanın her günü seferler düzenleyecek. Bu seferler, Sabiha Gökçen Havalimanı ile Stockholm Arlanda Havalimanı arasında gerçekleştirilecek.

İskandinavya'nın kültürel zenginliği, tarihi dokusu ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Stockholm, AJet'in Avrupa'daki yeni rotası olarak öne çıkıyor. Bilet fiyatları ise 59 dolardan başlamasıyla dikkat çekiyor.

Bu yeni seferler sayesinde Türkiye ile Avrupa arasındaki seyahat alternatifleri daha da çeşitlenecek.