Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ailesinden para isteyen 18-26 yaş arası gence yarısını Akbank ödüyor

Akbank'ta Nisan ayında hem yeni müşteri kazanmak hem de mevcut müşterilerini başka bankalara kaptırmamak adına çeşitli duyurularını yapaya başladı. 1 Nisan itibari le açıklanan kampanyalar tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Yayın Tarihi: 02.04.2024 16:58
Güncelleme Tarihi: 02.04.2024 16:58

Ailesinden para isteyen 18-26 yaş arası gence yarısını Akbank ödüyor

Nisan ayı kampanya açıklamaları devam ediyor. Özellikle de ürün ve hizmetler yapılan zamlar sonrasında alım gücü düşen vatandaş tarafından merakla araştırılan bankaların sunduğu kampanyalar arasından geri ödeme imkanı sağlayanlar tercih ediliyor. Akbank'ta Nisan ayında hem yeni müşteri kazanmak hem de mevcut müşterilerini başka bankalara kaptırmamak adına çeşitli duyurularını yapaya başladı. 1 Nisan itibari le açıklanan kampanyalar tüm dikkatleri üzerine topluyor.

Akbank tarafından 18-26 yaş arasındaki müşteriyi yakından ilgilendirecek kampanya detayları paylaşıldı. 1 Nisan'da başlayan ve 2 hafta sürecek olan kampanyada ödeme iste özelliğini kullanan genç birey 200 TL'ye kadar nakit iade fırsatından faydalanabilecek.

tll

18 26 yaş aralığındaki bireyin ''Ödeme İste'' özelliğini kullanarak harçlık istemesi durumunda karşı tarafın kabul etmesi ve hesaba para girişini onay alması halinde talep ettiği tutarın yarısı kadar ödeme yapılacağı belirtilmiş bulunuyor. Banka tarafından yapılan açıklamada en fazla geri ödeme tutarının 200 TL olacağı açıklanırken, Akbank resmi internet sitesinde yer alan Ödeme İste kampanyası detaylarında 200 TL harçlık isteyen gence 100 TL hediye ödemesi yapılırken, 400 TL harçlık isteyen bireye 200 TL geri ödeme sağlanıyor. 500 TL ve üzeri harçlık isteyen genç ise en fazla 200 TL hediye kazanabileceği de belirtilmiş bulunuyor.

Harçlık isteyen bireyin karşı taraftan onay alıp, hesabına para aktarımının sağlanması gerekiyor. 14 Nisan'a kadar devam edecek kampanya kapsamında hak kazanılan geri iade, Nisan ayının 2. yarısı itibari ile vadesiz hesaplara yükleneceği de belirtilmiş bulunuyor.

tll

ÖDEME İSTE NEDİR?

Geçtiğimiz aylarda Birçok banka tarafından aktif hale getirilen Ödeme İste programına Akbank'ta dahil oldu. Akbank mobil uygulaması üzerinden karşı taraftan ödeme talep edilmesi imkanını sağlayan bu özellik sayesinde harçlık isteme işlemlerİ kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Akbank mobil uygulamasına giren müşteri, ödemeler menüsünden Ödeme İste seçeneğini seçmesi ile birlikte para gönder seçeneğini kullanarak transfer talep etmek istediği kişiyi seçebiliyor. Tutar ve açıklama bilgilerinin girilmesi akabinde isteği gönder butonuna tıklanması akabinde karşı tarafa onay bildirimi gidiyor. Karşı tarafın onay vermesi durumunda anında talep eden bireyin hesabına istediği tutar aktarılıyor