Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Dünya Kadınlar Forumu'na Katılacak

Bakan Göktaş, Ulanbator'da düzenlenecek forumda kadın hakları ve Gazze'nin durumu hakkında konuşacak.

Yayın Tarihi: 21.08.2024 15:30
Güncelleme Tarihi: 21.08.2024 15:30

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Dünya Kadınlar Forumu'na Katılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Dünya Kadınlar Forumu'na Katılıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 22-23 Ağustos tarihlerinde Ulanbator'da düzenlenecek olan Dünya Kadınlar Forumu'na katılma hazırlığında. Forum, Moğolistan Cumhurbaşkanı Ukhnaagiin Khurelsukh himayesinde gerçekleşecek.

Birçok ülkeden önemli isimlerin katılacağı etkinlikte, Bakan Göktaş'ın yapacağı konuşmada kadın haklarına vurgu yapması ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dikkat çekerek uluslararası toplumu harekete geçirmesi bekleniyor.

Forum Kapsamındaki İkili Görüşmeler

Bakan Göktaş, forum sırasında Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh tarafından düzenlenen resepsiyona katılacak. Ayrıca, Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Vekili Amina J. Mohammed ve Moğolistan Aile, Çalışma ve Sosyal Koruma Bakanı Luvsantseren Enkh-Amgalan gibi yetkililerle ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı