DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.770.510,04 0,15%

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi deplasmanından 3-2 galibiyetle döndü

TFF Kadınlar 2. Ligi'nde Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi deplasmanında 3-2 kazandı; teknik direktör Önder Tunay, takımın maddi zorluklarına rağmen gösterdiği özveriyi vurguladı.

Yayın Tarihi: 21.12.2025 17:19
Güncelleme Tarihi: 21.12.2025 17:19

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi deplasmanından 3-2 galibiyetle döndü

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi deplasmanından 3-2 galibiyetle döndü

TFF Kadınlar 2. Ligi maçında konuk ekip etkili oyunla sahadan zaferle ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Ağrı Kadın Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Silopi Belediyesi Kadın Futbol Takımı'nı Silopi İlçe Stadı'nda 3-2 mağlup etti. Konuk ekip üstün oyunuyla maçtan galip ayrıldı.

Skor: 3-2. Ağrı temsilcisinin gollerini Müjde, İrem ve Ceylan kaydetti.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Önder Tunay, takımın saha içindeki performansının arkasında önemli fedakârlıklar olduğunu belirtti. Tunay, "Takımımız tamamen genç kızlardan oluşuyor. Sporcularımızın tamamı aynı zamanda eğitim hayatlarına devam ediyor. Buna rağmen antrenmanlarda ve maçlarda büyük bir disiplin ve mücadele ortaya koyuyorlar" dedi.

Teknik direktör, kulübün karşılaştığı mali güçlüklere de dikkat çekti: "Ne yazık ki kulüp olarak futbolcularımıza herhangi bir ödeme yapma imkanımız bulunmuyor. Yönetici arkadaşlarımız, kendi imkânlarıyla takımı ayakta tutmaya çalışıyor. Ulaşımından malzemesine kadar birçok konuda fedakârlık yapılıyor. Buna rağmen sporcularımız sahada canla başla mücadele ediyor ve Ağrı’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyor."

Tunay, kadın futboluna destek çağrısında bulunarak, "Bu genç kızların hayalleri var. Hem okuyup hem spor yaparak örnek bir duruş sergiliyorlar. Takımımızın daha iyi şartlarda mücadele edebilmesi için tüm yetkililerden ve sporseverlerden destek bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Alınan bu galibiyetle Ağrı Kadın Futbol Takımı, ligdeki iddiasını sürdürdü.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF) KADINLAR 2. LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN AĞRI KADIN FUTBOL TAKIMI...

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF) KADINLAR 2. LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN AĞRI KADIN FUTBOL TAKIMI, DEPLASMANDA KARŞILAŞTIĞI SİLOPİ BELEDİYESİ KADIN FUTBOL TAKIMI’NI 3-2 MAĞLUP ETTİ.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!