Ağrı'da Karlı Yolda Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı

Ağrı'nın Yazılı köyünde, kar nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar, İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 20.02.2025 21:50
Güncelleme Tarihi: 20.02.2025 21:50

Ağrı'da Karlı Yolda Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı

Ağrı'nın merkezine bağlı Yazılı köyünde hayvanlarına saman taşımak için yola çıkan vatandaşlar, kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldı. Olay, köyde yaşayanların traktörle saman getirirken yolda karın yoğunlaşması sonucu gerçekleşti.

Mahsur kalan vatandaşların yardım çağrısı üzerine, bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekipler, saplanan traktörü kurtarma çalışmalarına hızla başladı ve halat yardımıyla traktör başarıyla çıkarıldı.

Öte yandan, İl Özel İdaresi, il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşıma kapanan 459 köy yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda toplamda 115 personel, 91 iş makinesi ve 8 mobil destek ekibi görev alıyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı