Ağrı'da 9 yaşındaki Musab Ali Kok harçlıklarını Filistinli çocuklara bağışlıyor

Ağrı'da 9 yaşındaki Musab Ali Kok, 6 yaşından bu yana biriktirdiği harçlıklarla Filistinli çocuklara yaklaşık 30 bin lira bağışladı; yardımlarına devam edecek.

Yayın Tarihi: 29.06.2026 12:37
Güncelleme Tarihi: 29.06.2026 12:40

Ağrı'da 9 yaşındaki Musab Ali Kok harçlıklarını Filistinli çocuklara bağışlıyor

Ağrı'da 9 yaşındaki Musab Ali Kok harçlıklarını Filistinli çocuklara bağışlıyor

Televizyondaki savaş görüntüleri sonrası yardım kararı aldı

Ağrı'da yaşayan 9 yaşındaki Musab Ali Kok, 6 yaşından bu yana harçlıklarının büyük kısmını kumbarasında biriktiriyor ve bu birikimleri Filistin'deki ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere bağışlıyor.

Musab, televizyonda izlediği savaş görüntülerinden etkilendiğini belirtiyor ve ailesinin verdiği harçlığın önemli bir bölümünü düzenli olarak biriktirdiğini ifade ediyor. Bu davranışı üç yıldır sürdüren çocuk, biriktirdiklerinin anlamlı bir yardıma dönüşmesini amaçlıyor.

Yaklaşık üç yıllık desteğin sonucu olarak Musab, yaklaşık 30 bin lira bağış topladı. Kendi ifadesiyle bu yardımları savaş sona erene kadar sürdürmeyi planlıyor ve elinden geleni yapacağını söylüyor.

Musab arkadaşlarını da bu davranışa katılmaya davet ediyor ve herkesin imkânı ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine destek vermesi gerektiğini vurguluyor. Filistinli çocukların yaşadığı zorluklardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Musab'ın en büyük dileği, savaşın sona ermesi ve tüm çocukların huzur içinde yaşayabilmesi.

AĞRI'DA YAŞAYAN MUSAB ALİ KOK, 6 YAŞINDA BAŞLATTIĞI GÜZEL DAVRANIŞI ÜÇ YILDIR SÜRDÜRÜYOR....

AĞRI'DA YAŞAYAN MUSAB ALİ KOK, 6 YAŞINDA BAŞLATTIĞI GÜZEL DAVRANIŞI ÜÇ YILDIR SÜRDÜRÜYOR. HARÇLIKLARINI FİLİSTİN'DEKİ ÇOCUKLAR İÇİN BİRİKTİREN 9 YAŞINDAKİ MUSAB ALİ, YAKLAŞIK 30 BİN LİRALIK BAĞIŞIYLA ÖRNEK OLUYOR.

AĞRI'DA YAŞAYAN MUSAB ALİ KOK, 6 YAŞINDA BAŞLATTIĞI GÜZEL DAVRANIŞI ÜÇ YILDIR SÜRDÜRÜYOR....

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.