Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, 2 Nisan'da otizmli bireyleri ağırladı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü'nde otizmli bireyleri ve ailelerini ağırlayarak toplumsal destek ve farkındalık çağrısı yaptı.

Yayın Tarihi: 02.04.2026 13:05
Güncelleme Tarihi: 02.04.2026 13:05

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, 2 Nisan'da otizmli bireyleri ağırladı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, 2 Nisan'da otizmli bireyleri ağırladı

Ziyaret ve mesaja ilişkin ayrıntılar

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla kentteki otizmli bireyler ve ailelerini kabul etti. Gerçekleşen ziyarette misafirleriyle yakından ilgilendi.

Erol, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; "Otizmli bireyler toplumumuzun ayrılmaz bir parçasıdır. Doğru yaklaşımlar, eğitim ve toplumsal destekle hayatın her alanında var olabilmekte, yetenekleri ve güçlü yönleriyle topluma önemli katkılar sunabilmektedir" dedi.

Açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi: "Onların yaşamlarını kolaylaştırmak, fırsat eşitliği sağlamak ve toplumsal farkındalığı artırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü olarak; Otizmli bireylerin ve fedakâr ailelerinin yanında olduğumuzu ifade ediyor, onların toplumsal yaşamda daha görünür, daha güçlü ve daha mutlu bireyler olarak yer almaları için farkındalığın artırılmasının önemine inanıyoruz. Toplumumuzun her kesimini; anlayışla, sabırla ve sevgiyle hareket etmeye, farklılıkların aslında bizi zenginleştiren birer değer olduğunu hatırlamaya davet ediyoruz. Farklılıklarımızla güçlüyüz, birlikte daha anlamlıyız"

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET BİRTAN EROL, OTİZMLİ BİREYLER TOPLUMUMUZUN AYRILMAZ BİR...

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRÜ AHMET BİRTAN EROL, OTİZMLİ BİREYLER TOPLUMUMUZUN AYRILMAZ BİR PARÇASI OLDUĞUNU BELİRTEREK, "DOĞRU YAKLAŞIMLAR, EĞİTİM VE TOPLUMSAL DESTEKLE HAYATIN HER ALANINDA VAR OLABİLMEKTE, YETENEKLERİ VE GÜÇLÜ YÖNLERİYLE TOPLUMA ÖNEMLİ KATKILAR SUNABİLMEKTEDİR" DEDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.