Afyonkarahisar’da Sandıklı’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı
Operasyon ve gözaltılar
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, Sandıklı ilçesinde yakalanan iki şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri aldığı bir ihbar üzerine ilçedeki bir bağ evine baskın düzenledi. Operasyon sonucu ele geçirilen materyaller ve gözaltına alınan şüpheliler üzerinden adli süreç başlatıldı.
Operasyonda 325 gram uyuşturucu madde ve 80 gram uyuşturucu madde tohumu ele geçirildi. Baskında yakalanan H.İ. ve S.İ. şahıslar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
Değerlendirme
Olay, bölge emniyetinin gelen ihbarlara hızlı müdahalesi sonucu gerçekleştirildi. Ele geçirilen miktarlar ve yapılan işlem, soruşturmanın adli makamlarca sürdürüleceğini işaret ediyor.
AFYONKARAHİSAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA YAKALANAN 2 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.