Afyonkarahisar jandarması haftalık denetimde 28 kişiyi yakaladı
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından son bir hafta içinde yürütülen yol kontrol ve devriye faaliyetleri sırasında, çeşitli suçlardan aranan 28 şahıs tespit edilerek gözaltına alındı.
operasyonun seyri:
Yapılan denetimler kapsamında ekipler, yol kontrolleri ve devriyelerle şüpheli hareketleri takip etti. Aranan kişiler üzerinde yapılan kimlik ve sorgulama işlemleri sonucunda haklarında arama kararı bulunan 28 şahıs yakalanarak işlemleri için jandarma birimine teslim edildi.
adli süreç ve sonuçlar:
Gözaltına alınan şahısların işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevkleri gerçekleştirildi; sevk edilenlerden 15 kişi mahkemeler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıslar hakkında ise adli tahkikatın sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili olarak Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'nın denetim ve arama faaliyetlerinin kararlılıkla devam edeceği kaydedildi.
AFYONKARAHİSAR'DA JANDARMA TARAFINDAN SON BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN DENETİMLERDE ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 28 KİŞİ YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.