Afyonkarahisar'da Dünya Sağlık Haftası: Çobanlar'da sağlık çalışanlarına ziyaret
Atatürk İlkokulu öğrencilerinden duygulu sürpriz
Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde, Dünya Sağlık Haftası kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Çobanlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Göksel Koçluk, beraberindeki Atatürk İlkokulu öğretmenleri ve ana sınıfı öğrencileri Çobanlar İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.
Ziyarette ana sınıfı öğrencileri, kendi elleriyle hazırladıkları çiçekleri ve sevgi dolu mesajları doktor, hemşire ve hastane personeline takdim etti. Sağlık çalışanları, minik öğrencilerin bu sürpriz ziyareti karşısında mutluluklarını gizleyemedi.
Etkinlik, sağlık çalışanlarının bu özel haftasını kutlamak ve özverili çalışmalarına teşekkür etmek amacıyla düzenlendi; ziyaret sırasında duygusal ve neşeli anlar yaşandı.
Göksel Koçluk ziyaretin önemine değinerek şunları söyledi: "Sağlığımızı emanet ettiğimiz, gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan sağlık personelimizin Dünya Sağlık Haftası’nı kutluyoruz. Bugün burada minik öğrencilerimizle birlikte, hem onlara sağlık bilincini aşılamak hem de fedakar çalışanlarımıza teşekkür etmek istedik".
AFYONKARAHİSAR’DA DÜNYA SAĞLIK HAFTASI DOLAYISIYLA ÇOBANLAR İLÇESİNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ONURLANDIRAN ANLAMLI BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.