Afyonkarahisar'da dükkan basma ve darp iddiası: Şüpheliler serbest bırakıldı
Olayın ayrıntıları
Edinilen bilgilere göre, 13 Ocak tarihinde kent merkezi Erenler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kendisine ait restoranında çalışan A.A.'nın yanına gelen K.C., oğlu U.C. ve arkadaşları S.İ., parka koydukları ve köfte ekmek sattıkları karavanın belediye tarafından kaldırılmasından A.A.'yı sorumlu tuttuklarını söyleyerek tartışmaya başladı.
A.A., olayla bir ilgisinin olmadığını belirterek şahısların dükkandan çıkmasını istedi. İddiaya göre, tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü ve K.C. ile oğlu U.C., A.A.'ya yumruk ve tekmelerle saldırdı.
Kameralara da yansıyan görüntülerde, U.C. kamerayı fark ettikten ve babasının uyarısıyla birkaç defa vurduktan sonra uzaklaşırken, baba K.C.'nin saldırıya devam ettiği görüldü. Bu sırada olay yerine gelen bir kişi araya girmek istediğinde U.C. tarafından dükkandan çıkarıldı. İddialara göre, S.İ. yaşananları film izler gibi izledi.
Görüntülerde yaklaşık 3 dakika süren darp sonrası şüpheliler olay yerinden ayrılırken, A.A. kısa süreli bilinç kaybı yaşadı ve çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Soruşturma ve sağlık durumu
Olayın ardından polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek darp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen şahısları gözaltına aldı. Ancak alınan ifadeler sonrası şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
Hastaneye kaldırılan A.A.'nın, darptan dolayı bir gözünde kısa süreli görme kaybı yaşadığı ve burnunun kırıldığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
AFYONKARAHİSAR'DA DÜKKANINI BASAN 3 KİŞİ TARAFINDAN ÖLDÜRESİYE DARP EDİLEN İŞ YERİ SAHİBİ BİR GÖZÜNÜ KAYBETME TEHLİKESİYLE KARŞI KARŞIYA KALIRKEN, GÜVENLİK KAMERALARINA DA YANSIYAN DARP OLAYININ ARDINDAN ŞAHISLAR İFADELERİNİN ARDINDAN SAVCILIK TALİMATIYLA SERBEST BIRAKILDI.