Adıyaman Valisi Osman Varol güvenli sürüş eğitim seminerine katıldı

Adıyaman Valisi Osman Varol, İl Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği güvenli sürüş seminerine katıldı. MOTED Başkanı Başarı Erbaş eğitim verdi, plaket takdim edildi.

Yayın Tarihi: 09.04.2026 16:38
Güncelleme Tarihi: 09.04.2026 16:38

Adıyaman Valisi Osman Varol güvenli sürüş eğitim seminerine katıldı

Vali Osman Varol güvenli sürüş eğitim seminerine katıldı

Trafik kurallarına uyum ve farkındalık öne çıktı

Adıyaman Valisi Osman Varol, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen güvenli sürüş eğitim seminerine katıldı.

Seminerde trafik kurallarına uyumun önemi, sürücü hatalarından kaynaklanan kazaların önlenmesi, motosiklet ve araç kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar ile güvenli sürüş teknikleri ele alındı.

Eğitimi, motosiklet endüstrisi derneği (MOTED) başkanı Başarı Erbaş verdi. Oturumlarda katılımcıların trafik bilincinin artırılması ve can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Seminerin tamamlanmasının ardından Vali Osman Varol tarafından Başarı Erbaş’a plaket takdim edildi ve etkinlik, emniyet mensuplarıyla yapılan fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu tür eğitimler, yerel düzeyde trafik güvenliği farkındalığını artırmayı ve kurumlar arası iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

ADIYAMAN VALİSİ OSMAN VAROL, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİM...

ADIYAMAN VALİSİ OSMAN VAROL, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI.

ADIYAMAN VALİSİ OSMAN VAROL, İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN GÜVENLİ SÜRÜŞ EĞİTİM...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.