Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Gölbaşı'ndaki öğretmenlerle 'Maarif Sohbetleri'nde buluştu

Ali Tosun, 'Maarif Sohbetleri' kapsamında Gölbaşı'da öğretmenlerle bir araya gelerek sahadaki çalışmaları değerlendirdi ve eğitim kalitesini artırma hedeflerini ele aldı.

Yayın Tarihi: 05.04.2026 16:00
Güncelleme Tarihi: 05.04.2026 16:00

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, Gölbaşı'ndaki öğretmenlerle 'Maarif Sohbetleri'nde buluştu

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Maarif Sohbetleri" kapsamında Gölbaşı'daki öğretmenlerle buluştu

Toplantı ve değerlendirmeler

Adıyaman İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tosun, "Maarif Sohbetleri" kapsamında Gölbaşı ilçesinde görev yapan öğretmenlerle Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi'nde bir araya geldi.

Programda Tosun, eğitim-öğretim süreçlerine ilişkin sahada yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Öğretmenlerin görüş, öneri ve beklentileri dinlenerek karşılıklı istişarede bulunuldu.

Toplantı, eğitimde niteliğin artırılması, sahadaki ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi ve çözüm odaklı yaklaşımların güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi; buluşmanın samimi ve verimli bir ortamda geçtiği ifade edildi.

Müdür Tosun, öğretmenlerin katkılarıyla sürecin daha da güçlendiğini belirterek, öğrenciler için daha nitelikli bir eğitim ortamı oluşturma çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini kaydetti.

ADIYAMAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TOSUN, "MAARİF SOHBETLERİ" KAPSAMINDA GÖLBAŞI İLÇESİNDE GÖREV...

ADIYAMAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TOSUN, "MAARİF SOHBETLERİ" KAPSAMINDA GÖLBAŞI İLÇESİNDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ.

ADIYAMAN İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ TOSUN, "MAARİF SOHBETLERİ" KAPSAMINDA GÖLBAŞI İLÇESİNDE GÖREV...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.