Adıyaman'da tarım aletleriyle darp edilen kişi tedavi altına alındı

Adıyaman merkez Fatih Mahallesi'nde kimliği belirlenemeyen kişilerce tarım aletleriyle darp edilen Abdullah Polat, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yayın Tarihi: 16.10.2026 16:22
Güncelleme Tarihi: 16.10.2026 16:24

Adıyaman'da tarım aletleriyle darp edilen kişi tedavi altına alındı

Olayın ayrıntıları:

Adıyaman merkez Fatih Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, Abdullah Polat kimliği henüz belirlenemeyen bir grup tarafından tarım aletleriyle darp edildi. Saldırganlar olayın ardından bölgeden kaçtı.

Yaralanan Abdullah Polat, sağlık ekipleri tarafından alınarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi ve burada tedavi altına alındı.

Soruşturma ve güvenlik:

Polis ekipleri, olay sonrası kaçan şahısların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı. Şu ana kadar saldırganların kimlikleri belirlenemedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor; bölgedeki güvenlik kaygıları ve olaya ilişkin gelişmeler yetkililerin çalışmaları tamamlandıkça kamuoyuyla paylaşılacak.

ADIYAMAN’DA KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR GRUP ŞAHSIN TARIM MALZEMELERİYLE SALDIRISINA UĞRAYAN...

ADIYAMAN’DA KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR GRUP ŞAHSIN TARIM MALZEMELERİYLE SALDIRISINA UĞRAYAN 1 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.