Adıyaman'da prefabrik evde çıkan yangın söndürüldü; can kaybı yok

Adıyaman Merkez Vartana Bölgesi'nde prefabrik evde çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü; can kaybı veya yaralanma yok, evde hasar oluştu.

Yayın Tarihi: 18.05.2026 11:34
Güncelleme Tarihi: 18.05.2026 11:39

Adıyaman'da prefabrik evde çıkan yangın söndürüldü; can kaybı yok

Adıyaman'da prefabrik evde yangın: Alevler kontrol altına alındı

Olayın seyrine ilişkin bilgiler

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Merkez Vartana Bölgesi'nde bulunan bir prefabrik evde yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyünce çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekiplerin müdahalesi sonucu alevler kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yetkililer, olayda ölüm veya yaralanma olmadığını bildirirken, yangının etkisiyle evde maddi hasar meydana geldiğini belirtti.

Soruşturma ve sonraki adımlar

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililerin yürüttüğü inceleme, yangının çıkış nedenini ve hasarın boyutunu netleştirecek.

ADIYAMAN’DA PREFABRİK EVLERDE MEYDANA GELEN YANGIN KORKUTTU.

ADIYAMAN’DA PREFABRİK EVLERDE MEYDANA GELEN YANGIN KORKUTTU.

ADIYAMAN’DA PREFABRİK EVLERDE MEYDANA GELEN YANGIN KORKUTTU.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.