Olayın gelişimi:
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman Sümerevler Mahallesi Karaali Caddesi üzerinde plakasız bir motosikletten şüphelenen polis ekipleri aracı durdurmak istedi. Polislerin "dur" ikazlarına uymayan sürücü ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı.
Kovalamaca sonucu motosiklet durdurularak yakalandı; yapılan incelemede sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Olay yerinde ve trafiğin güvenliğinin sağlanmasının ardından süreç işleme konuldu.
Uygulanan yaptırımlar:
Yapılan tespitler sonucunda sürücüye, dur ikazına uymamak, ehliyetsiz olmak ve plakasız olmak suçlarından toplam 326 bin TL para cezası kesildi. Motosiklet, işlemler tamamlandıktan sonra otoparka çekildi.
Soruşturma sürüyor:
Olayla ilgili Cumhuriyet savcılığı bünyesinde soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olaya ilişkin delil ve ifadelerin toplanmasına devam edildiğini bildirdi.
ADIYAMAN’DA POLİS EKİPLERİNİN DUR İKAZLARINA UYMAYARAK KAÇAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE 326 BİN TL PARA CEZASI KESİLDİ. MOTOSİKLET TAMAMLANAN İŞLEMLERİN ARDINDAN OTOPARKA ÇEKİLDİ.