Adıyaman'da ehliyetsiz sürücünün karıştığı trafik kazasında iki yaralı
Adıyaman merkez Sümerevler Mahallesi Eğri Çayı Parkı yakınlarında meydana gelen kazada, önünde seyir halinde bulunan bir otomobile motosikletin çarpması sonucu iki kişi yaralandı.
Kaza ve taraflar:
Olayda, Remziye Ç. yönetimindeki 02 AGD 364 plakalı motosiklet, önünde seyreden Bülent B. idaresindeki 06 DV 2594 plakalı otomobile çarptı. Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü Remziye Ç. ile motosiklette bulunan Irmak A. yaralandı.
Müdahale ve sağlık durumu:
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan her iki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kazayla ilgili yürütülen ön çalışmalarda, motosiklet sürücüsü Remziye Ç.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Bu bilgi, olayın seyrine ve soruşturmaya yansıyan önemli bir unsur olarak kayda geçti.
Soruşturma süreci:
Emniyet ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yetkililer, olay yerinde ve hastanede yapılan tespitlerin ardından kazanın nedenleri ve sorumluluk kapsamında incelemelerin sürdüğünü açıkladı.
Olay, trafik güvenliği ve ehliyetsiz araç kullanımının yol açabileceği risklere dair uyarıyı yeniden gündeme getirdi. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından olayla ilgili yasal işlemler netleşecek.
ADIYAMAN’DA, EHLİYETSİZ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MOTOSİKLETİN OTOMOBİLE ÇARPMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI.