Adıyaman'da 14 Nolu sağlık ocağı yakınında çarpışma: iki kişi yaralandı

Adıyaman Yeni Mahalle 14 Nolu Sağlık Ocağı yakınında motosiklet ile otomobil çarpıştı; motosiklet sürücüsü ve yolcusu yaralandı, hastaneye kaldırıldılar.

Yayın Tarihi: 29.08.2026 17:19
Güncelleme Tarihi: 29.08.2026 17:21

Adıyaman'da 14 Nolu sağlık ocağı yakınında çarpışma: iki kişi yaralandı

Adıyaman'da 14 Nolu sağlık ocağı yakınında çarpışma: iki kişi yaralandı

Adıyaman’da Yeni Mahalle 14 Nolu Sağlık Ocağı civarında motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı.

Kaza ve taraflar:

Edinilen bilgiye göre, Ahmet A. idaresindeki 02 AFE 315 plakalı motosiklet ile Tuba K. idaresindeki 34 CRV 874 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Osman Arda K. yaralandı.

Müdahale ve hastaneye sevk:

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra her iki kişi de Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Polis ekipleri, kazanın oluş şekli ve nedenine ilişkin inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADIYAMAN’DA MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI.

ADIYAMAN’DA MOTOSİKLET İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.