Adilcevaz’da otomobil takla attı: biri çocuk 5 kişi yaralandı

Adilcevaz-Erciş karayolunda takla atan otomobilde biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı; yaralılar Adilcevaz Onkoloji Hastanesine kaldırıldı.

Yayın Tarihi: 19.01.2026 13:54
Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 14:19

Adilcevaz’da otomobil takla attı: biri çocuk 5 kişi yaralandı

Adilcevaz’da otomobil takla attı: biri çocuk 5 kişi yaralandı

Kaza ve müdahale

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucu biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Adilcevaz-Erciş kara yolunun 13. kilometresindeki Aşağı Süphan köyü yakınlarında meydana geldi. İkram Yel yönetimindeki 51 KV 901 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Adilcevaz Onkoloji Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİNDE OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU BİRİ ÇOCUK 5 KİŞİ...

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİNDE OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU BİRİ ÇOCUK 5 KİŞİ YARALANDI.

BİTLİS’İN ADİLCEVAZ İLÇESİNDE OTOMOBİLİN TAKLA ATMASI SONUCU BİRİ ÇOCUK 5 KİŞİ...

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!