Adana Pozantı'da veteriner, komşularına darp iddiasıyla jandarmaya başvurdu

Pozantı'da veteriner Melek Nida Urazan, sahipsiz köpekleri beslediği gerekçesiyle komşuları Y.K. ve F.K.'nin kendisi ve ailesini darbettiğini öne sürerek jandarmaya şikayette bulundu.

Yayın Tarihi: 18.08.2025 22:31
Güncelleme Tarihi: 18.08.2025 22:45

Adana Pozantı'da veteriner, komşularına darp iddiasıyla jandarmaya başvurdu

Adana Pozantı'da veteriner, komşularına darp iddiasıyla jandarmaya başvurdu

Pozantı Akçatekir Mahallesi'nde yaşanan olay

Melek Nida Urazan adlı veteriner, komşuları Y.K. ve F.K.'nin kendisini, annesi Mürşide Atay ve kardeşi Onur İbrahim Atay'ı darbettiğini öne sürerek jandarmaya şikayette bulundu.

Urazan, iddialarını sahipsiz köpekleri beslediği için komşularının kendisine tepki gösterdiği yönünde aktardı. Olayın Pozantı ilçesi Akçatekir Mahallesi'nde gerçekleştiği belirtildi.

Tartışmanın ardından çıkan kavgada Urazan ile ailesinin hastaneden darp raporu aldığı, Urazan'ın daha sonra jandarma karakoluna giderek komşularından şikayetçi olduğu kaydedildi.

Urazan gazetecilere olayı şöyle anlattı: "Biz sadece belediyenin kısırlaştırdığı köpekleri besliyorduk. Defalarca tehdit edildik. Son olarak evimizin suyu kesildi. Vanayı açmaya gittiğimizde saldırıya uğradık. Annem kaburgaları kırılacak şekilde sürüklendi. Bu kişilerden şikayetçiyiz, davanın takipçisi olacağız."

Haberde geçen özel isimler, yaşanan iddia ve alınan darp raporu gibi unsurlar tarafın beyanına dayanmaktadır.

Adana'da komşularının, kendisini, annesini ve kardeşini darbettiğini öne süren veteriner hekim...

Adana'da komşularının, kendisini, annesini ve kardeşini darbettiğini öne süren veteriner hekim Melek Nida Urazan, jandarmaya şikayette bulundu. Hastaneden darp raporu alan Urazan, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı