adana jandarma 4 firari hükümlüyü operasyonla yakaladı

Adana İl Jandarma Komutanlığı, Çukurova ve Kozan'daki operasyonlarda çeşitli suçlardan 11 ay ila 10 yıl hapis cezası bulunan 4 firariyi yakaladı.

Yayın Tarihi: 09.09.2026 11:26
Güncelleme Tarihi: 09.09.2026 11:30

adana jandarma 4 firari hükümlüyü operasyonla yakaladı

operasyonun yürütülmesi:

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Çalışma kapsamında Çukurova ve Kozan ilçelerinde adres tespitleri yapıldı ve belirlenen lokasyonlara operasyon düzenlendi.

yakalanma ve kimliklendirme:

Operasyonlarda, farklı suçlarla ilişkilendirilen ve cezaları 11 ay ile 10 yıl arasında kesinleşmiş olan hükümlüler adreslerinde yakalandı. İkametlerinde yapılan kontroller ve kimlik doğrulama sonrası şüphelilerin yakalanması sağlandı.

işlemler ve sonraki adım:

Yakalanan hükümlüler U.K., T.B., E.A. ve F.A. olarak belirlendi. Gözaltı ve adli işlemlerin tamamlanmasının ardından ilgili şahıslar resmî prosedürler gereği cezaevine gönderildi.

Adana İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen bu tür çalışmaların, aranan şahısların yakalanması ve adalet sürecinin işletilmesi açısından devam edeceği bildirildi.

ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 FİRARİ...

ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI, ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 4 FİRARİ HÜKÜMLÜYÜ DÜZENLENEN OPERASYONLA YAKALADI.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.