Adana Feke’de modern halı sahalar hizmete girdi
Adana’nın Feke ilçesinde yapımı tamamlanan modern halı sahalar, düzenlenen törenlerle mahalle sakinlerinin ve gençlerin kullanımına açıldı. Proje kapsamında Oruçlu, Şahmuratlı, Gaffaruşağı ve Ormancık mahallelerinde yeni spor alanları hayata geçirildi.
Açılış törenleri ve yerel buluşmalar
Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, mahalle ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen açılışlara katıldı ve gençlerle bir araya geldi. Başkan Özen, sahaya inerek gençlerle birlikte ilk vuruşu yaptı ve daha sonra mahalle sakinleriyle sohbet ederek talepleri ile önerileri dinledi.
Hedefler ve yerel etki
Başkan Özen, sporun gençler üzerindeki önemine dikkat çekerek, mahallelerde büyük bir titizlikle tamamlanan halı sahaların sağlıklı, sosyal ve güvenli bir ortam sağlamayı hedeflediğini belirtti. Yatırımların, ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan gençlerin spor yapma olanaklarını artırmaya yönelik olduğu vurgulandı.
Teşekkür ve sürdürülebilirlik
Projelerin hayata geçirilmesinde katkı sağlayan kurum ve yetkililere teşekkür eden Başkan Özen, gençler başta olmak üzere tüm vatandaşlar için çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti. Yeni tesislerin, yerel spor altyapısını güçlendirerek sosyal yaşamı zenginleştirmesi hedefleniyor.
Önemli not: Açılışlar Oruçlu, Şahmuratlı, Gaffaruşağı ve Ormancık mahallelerinde gerçekleştirildi ve hizmete açılan sahalar bölge gençlerinin kullanımına sunuldu.
ADANA’NIN FEKE İLÇESİNDE FEKE BELEDİYE BAŞKANI CÖMERT ÖZEN, İLÇEDE SPOR ALTYAPISINI GÜÇLENDİRMEYE YÖNELİK YATIRIMLAR ÇERÇEVESİNDE ORUÇLU, ŞAHMURATLI, GAFFARUŞAĞI VE ORMANCIK MAHALLELERİNDE YAPIMI TAMAMLANAN MODERN HALI SAHALAR, DÜZENLENEN TÖRENLERLE GENÇLERİN HİZMETİNE AÇILDI.