Adana'da, trafik ışıklarında bekleyen araçların kapısını açmaya çalışarak sürücülerden para isteyen iki şahıs gözaltına alındı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik ışıklarında araçların camlarını silen ve sürücüleri rahatsız eden kişilerin sosyal medya ve basın yayın organlarında yer alan görüntüleri üzerine harekete geçti.
Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslerde tespit ettikleri şüpheliler D.T. (24) ve M.Y. (20) adlı kişileri Atakent Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda gözaltına aldı.
Zanlılara, kişilerin huzur ve sükununu bozmak ve kişilerin seyahat özgürlüğünü bozmak suçlarından 2 bin 812'şer lira ceza uygulandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.