Adana’da lösemiye yenik düşen polis İsa Azmaz, 8 aylık kızı beresiyle uğurlandı
İsa Azmaz, Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’nde görevli polis memuru, uzun süredir gördüğü lösemi tedavisi sonucunda Yüreğir Başkent Hastanesi’nde dün hayatını kaybetti. 27 yaşında ve görevde 3 yıllık olan Azmaz, evli ve Melisa isimli 8 aylık bir çocuğun babasıydı.
Tören ve yakınlarının tepkisi
Azmaz için bugün Buruk Mezarlığı’nda bir tören düzenlendi. Cenaze, gasilhaneden silah arkadaşları tarafından alındı ve naaş mezarlığa taşınırken Türk bayrağına sarılı olarak getirildi. Tören sırasında yakınları duygusal anlar yaşadı.
Veda anı ve cenaze nakli
Törende Azmaz’ın annesi Şerife Azmaz (53), eşi Melike Azmaz (26) ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Genç polisin 8 aylık kızı, babasını üzerinde polis yazan beresiyle uğurladı. Düzenlenen törenin ardından naaş, toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Akköprü köyüne götürüldü.
LÖSEMİ HASTALIĞINA YENİK DÜŞEN ADANA'NIN KOZAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ'NDE GÖREVLİ POLİS MEMURU İSA AZMAZ İÇİN BURUK MEZARLIĞINDA TÖREN DÜZENLENDİ. TÖRENDE AZMAZ'IN YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULURKEN, 8 AYLIK BEBEĞİ DE BABASINI POLİS YAZAN BERESİYLE UĞURLADI.