Adana'da kaçak sigara paketini polise veren kargo şube müdürü vurularak öldürüldü
Olayın gelişimi
Olay, saat 15.00 sıralarında Adana'nın Çukurova ilçesindeki bir kargo şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, içerisinde kaçak sigara bulunan bir paketi şubeye bırakıp bölgeden ayrıldı.
Şube müdürü K.Ç. (31), paketi fark ettikten sonra durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri kargonun içindeki kaçak sigaralara el koydu.
Kargoyu getiren şahıs durumu öğrenince arkadaşlarıyla birlikte şubeye geri geldi. Şube müdürü ile tartışan kişiler, iddialara göre şüpheliye tabanca ile ateş açarak olay yerinden kaçtı. K.Ç., kasığından vuruldu ve kanlar içinde yere yığıldı.
İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı ve K.Ç. hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen K.Ç. kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
KAMİL ÇELİK