Adana'da Hırsızlık Şüphelisi 3 Gün Havalandırma Boşluğunda Saklandı

Adana'da bir alışveriş merkezinde hırsızlık girişiminde bulunan şüpheli, 3 gün havalandırma boşluğunda saklandıktan sonra yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 05.02.2025 18:46
Güncelleme Tarihi: 05.02.2025 18:46

Adana'da Hırsızlık Şüphelisi 3 Gün Havalandırma Boşluğunda Saklandı

Hırsızlık şüphelisi Adana'da yakalandı

Adana'nın Yüreğir ilçesindeki bir alışveriş merkezinde hırsızlık girişiminde bulunduğu iddia edilen 42 yaşındaki Felit B., 3 gün süreyle saklandığı havalandırma boşluğundan çıkarken yakalandı. Olay, 2 Şubat gecesi gerçekleşti.

Polis operasyonu ve yakalama detayları

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelinin havalandırma boşluğunda saklandığını tespit ettikten sonra alışveriş merkezinin giriş ve çıkışlarını kapatarak çevrede güvenlik önlemleri aldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin teknik destek verdiği arama çalışmalarında, polis havalandırma bölümüne girdi.

Ekiplerin merkezi ablukaya almasının ardından hareket etmekte zorlanan Felit B., havalandırma boşluğundan zemin kattaki bir iş yerine atlayarak kaçmaya çalıştı. Ancak, kaçış girişimi sırasında Kozan Çarşısı'nda yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık girişiminin detayları

Yapılan araştırmalarda, Felit B.'nin alışveriş merkezine girmeden önce yüzünü kapüşon ve maske ile kapattığı, ardından tadilatta olan bir iş yerinin merdivenini kullanarak havalandırma boşluğuna çıktığı belirlendi. Burada yaklaşık 5 saat bekledikten sonra merkezin kapanmasıyla harekete geçtiği, kuyumcudan altın ve para çalmaya çalıştığı sırada alarmın devreye girdiği öğrenildi.

Alarm nedeniyle yeniden havalandırma boşluğuna saklanan Felit B.'nin, 3 gün boyunca burada beklediği, alışveriş merkezi içindeki hareketleri ve daha sonra kaçma girişimi güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı