Adana'da birlikte yaşadığı kadını çekiçle darbedip boğazını bıçakladı

Adana'da birlikte yaşadığı kadını çekiçle darbedip boğazından bıçaklayan şüpheli Yumurtalık'ta yakalanıp tutuklandı.

Yayın Tarihi: 14.07.2026 09:58
Güncelleme Tarihi: 14.07.2026 10:03

Adana'da birlikte yaşadığı kadını çekiçle darbedip boğazını bıçakladı

Adana'da birlikte yaşadığı kadını çekiçle darbedip boğazını bıçakladı

olayın özeti

Olay, 12 Temmuz günü Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, D.G. (43) ile birlikte yaşadığı K.C. (38) arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında D.G.'nin, K.C.'nin sık sık dışarı çıktığını gerekçe göstererek kendisini aldattığını düşündüğü belirtildi.

olayın gelişimi

İddialara göre D.G. önce K.C.'yi çekiçle darbetti. K.C., can havliyle evden kaçtı; ancak D.G. apartman girişinde K.C.'yi yakalayarak tekrar çekiçle saldırdı ve daha sonra K.C.'nin boğazını bıçakladı. Olayın ardından D.G. kaçtı.

Şüphelinin ifadesi: Emniyette verdiği ifadede D.G., "Sürekli dışarı çıkıp başkalarıyla görüşüyordu. Olay günü tartıştık, evden gitmek istedi. Dışarı çıkınca peşinden koştum. Yakaladığım sırada elime geçen çekiçle saldırdım. Daha sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

müdahale ve tedavi

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı halde bulunan K.C.'yi Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. K.C.'nin hastanedeki tedavisi sürüyor.

soruşturma ve yakalama

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, kentteki KGYS ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek D.G.'nin Yüreğir ilçesi Karataş Bulvarı'ndan dolmuşa binip Yumurtalık ilçesine gittiğini tespit etti.

Cinayet dedektifleri Yumurtalık'ta yaptıkları çalışmada şüpheliyi saklandığı bir barakada yakaladı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİ D.G. ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİ D.G. ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

ADANA'DA EŞİNİ ÇEKİÇLE DARBEDİP ARDINDAN BOĞAZINDAN BIÇAKLAYAN D.G.'NİN, OLAYI EŞİNİN KENDİSİNİ...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.