Adana'da baba çocuklarını öldürüp intihar etti; cinayetten önce eşine mesaj attığı belirtildi
Olayın ayrıntıları
Adana'nın merkez Sarıçam ilçesi Boynuyoğun Mahallesi'ndeki bir villada dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre bir süre önce evi terk eden G.A. ile eşi Sergen A. (34) arasında yaşanan gerginliğin ardından trajedi yaşandı.
Olay yerindeki iddialara göre, Sergen A. tabancayla çocukları Ada (8) ve Mert (6)'i vurduktan sonra aynı silahla kendini vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi; sağlık ekipleri baba ve çocukların hayatını kaybettiğini tespit etti.
Mesaj ve ilişki geçmişi
Olaydan sonra ortaya çıkan bilgilere göre, cinayetten dakikalar önce Sergen A.'nın eşine, "Tek yolum kaldı. Neden çocukları sana bırakmıyorum biliyor musun?" şeklinde bir mesaj gönderdiği belirtildi.
Tarafların 2021 yılında boşandıkları, ancak aynı evde yaşamaya devam ederek ilişkilerini sürdürdükleri öğrenildi. Haberde, Sergen A.'nın vize danışmanlığı yaptığı bilgisi yer aldı.
Cenazeler ve soruşturma
Olay yerine gelen aile yakınları acı haberi alınca bölgeye geldi; yakınların tepkisi sonucu Sergen A.'nın otomobili kundaklandı. Yapılan incelemelerin ardından baba ve çocukların cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morgu'na kaldırıldı.
Otopsileri tamamlanan cenazelerin defin için aileleri tarafından teslim alınmayı beklediği bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.
ANNE G.A., ÇOCUKLARI ADA VE MERT, BABA SERGAN A.