DOLAR
42,69 -0,02%
EURO
50,18 0%
ALTIN
5.906,08 0,21%
BITCOIN
3.744.727,19 -0,06%

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile görüştü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile dijitalleşme, dezenformasyon ve stratejik iletişim konularında görüşüp ortak adımları değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 13.08.2025 23:38
Güncelleme Tarihi: 13.08.2025 23:40

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile görüştü

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile görüştü

Dezenformasyonla mücadele ve stratejik iletişim gündemde

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin bilgi, Bakan Tunç'un Next Sosyal üzerinden yaptığı paylaşımla duyuruldu.

Bakan Tunç paylaşımında şöyle dedi: "Dijitalleşmenin hız kazandığı günümüzde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, dezenformasyonla mücadele ve stratejik iletişim konularında verimli bir görüşme gerçekleştirdik, atılabilecek ortak adımlar üzerine değerlendirmelerde bulunduk. İletişim Başkanımız Sayın Burhanettin Duran'a görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında üstün muvaffakiyetler diliyorum."

Görüşmenin öne çıkan başlıkları dijitalleşme, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi, dezenformasyonla mücadele ve stratejik iletişim oldu. Bakan Tunç, bu alanlarda atılabilecek ortak adımlar üzerinde değerlendirmelerde bulunduklarını belirtti.

Paylaşımda vurgulanan unsur, iletişim alanında kurumlar arası eşgüdüm ve bilginin doğruluğunun sağlanmasına yönelik çalışmaların önemiydi. Bakan Tunç, İletişim Başkanı Duran'a görevinde başarı dileklerini iletti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç (solda), Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran (sağda) ile...

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç (solda), Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran (sağda) ile İletişim Başkanlığında bir araya geldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç (solda), Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran (sağda) ile...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı