DOLAR
42,69 0%
EURO
50,17 -0,06%
ALTIN
5.915,18 -0,3%
BITCOIN
3.678.985,61 2,8%

Adalet Bakanı Tunç: Diyarbakır Yangınında Soruşturma Titizlikle Yürütülüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da meydana gelen yangınla ilgili soruşturmanın dikkatle sürdüğünü açıkladı.

Yayın Tarihi: 06.06.2025 00:12
Güncelleme Tarihi: 06.06.2025 00:12

Adalet Bakanı Tunç: Diyarbakır Yangınında Soruşturma Titizlikle Yürütülüyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da üç çocuk ve annelerinin hayatını kaybettiği yangına ilişkin yürütülen soruşturma hakkında bilgi verdi.

Bakan Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Diyarbakır ilimizdeki bir binada çıkan yangında hayatını kaybeden 3 çocuğumuza ve annelerine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yangın sonrası başlatılan adli soruşturmanın detaylarına değinen Tunç, "Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, bir başsavcı vekili koordinesinde 2 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturma titizlikle yürütülmektedir" şeklinde konuştu.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı