Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,06%
EURO
35,1 0,2%
ALTIN
2.495,08 0,28%

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar’ın talebesi olduğu iddiasına cevap verdi! Acun Ilıcalı Adnan Oktar tarikatını neden bıraktı?

Acun Ilıcalı, Enver Aysever’in programında Adnan Oktar ve grubuyla 35 yıl önce 1,5-2 yıl görüştüğünü, sonra ayrıldığını ve bir daha görüşmediğini anlattı.

Yayın Tarihi: 21.12.2023 14:07
Güncelleme Tarihi: 21.12.2023 14:07

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar’ın talebesi olduğu iddiasına cevap verdi! Acun Ilıcalı  Adnan Oktar tarikatını neden bıraktı?

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar ile olan ilişkisini anlattı. Canlı yayında itirafta bulundu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, gazeteci Enver Aysever'in programına konuk oldu ve Adnan Oktar ve grubuyla anne-babasının vefat ettiği bir dönemde 1,5-2 yıl kadar görüştüğünü söyledi.

Adnan Oktar örgütü gündemden düşmüyor

2018 yılında gerçekleştirilen operasyonla Türkiye’nin gündemine oturan Adnan Oktar örgütü, hala tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar’ın talebesi olduğu iddiasına cevap verdi! Acun Ilıcalı  Adnan Oktar tarikatını neden bıraktı?

Cemaatin kadın üyelerinin ‘Kedicik’ olarak adlandırıldığı ve çeşitli istismarlara maruz kaldığı iddiaları, son zamanlarda yayınlanan bir belgeselle yeniden gündeme geldi.

Acun Ilıcalı, Adnan Oktar’ın iddialarını yalanladı

Oktar Cemaati ile geçmişte ilişkili olduğu iddia edilen isimlerden biri de Acun Ilıcalı idi. Adnan Oktar, daha önce yaptığı bir açıklamada, “Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik” demişti.

Bu iddialara cevap veren Acun Ilıcalı, Enver Aysever'in programında şunları söyledi:

“19 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönemdi. Manevi olarak yakın hissettiğim arkadaşlarımla bir süre görüştüm. 35 sene önce. 1,5-2 yıl. Sonra oradaki ortamı sevmediğim için ayrıldım. 35 yıldır da görüşmüyorum. Neredeyse 50 yıl oldu. Ondan sonra ne bir kere gördüm. Ne de yan yana geldim. Ne yapalım şimdi?” diye cevap verdi.