Açık Alan Hokeyi Erkekler Avrupa Şampiyonası 3, Kırklareli'nde Üçüncü Gününde
Açık Alan Hokeyi Erkekler Avrupa Şampiyonası 3, Kırklareli'nde devam ediyor. Şampiyona, Kırklareli Hokey Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor ve sporseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor.
Türkiye'nin İlk Karşılaşması
Türkiye Hokey Erkekler A Milli Takımı, turnuvanın açılış maçında Litvanya ile karşı karşıya geldi. Türkiye, sahadaki etkileyici performansı ile rakibini 8-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmayı; Kırklareli Valisi Uğur Turan, Hokey Federasyonu Başkanı Mustafa Çakır, Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu ve çok sayıda sporsever izledi.
Diğer Müsabakalardaki Sonuçlar
Turnuvanın ilk gününde oynanan diğer müsabakalarda Ukrayna, Malta'yı 9-0 ile geçerken, Bulgaristan Macaristan'ı 2-1 yenmeyi başardı. Finlandiya ile Lüksemburg arasındaki mücadele ise 2-2 eşitlikle sonuçlandı.
Turnuva Bilgileri
Türkiye, Bulgaristan, Ukrayna, Litvanya, Malta, Macaristan, Finlandiya ve Lüksemburg'un mücadele ettiği bu organizasyon, 2 Ağustos Cumartesi günü sona erecek.
Açık Alan Hokeyi Erkekler Avrupa Şampiyonası 3, Kırklareli'nde devam ediyor. Hokey Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonun ilk günkü müsabakaların son karşılaşması Türkiye ile Litvanya arasında gerçekleşti.
Açık Alan Hokeyi Erkekler Avrupa Şampiyonası 3, Kırklareli'nde devam ediyor. Hokey Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonun ilk günkü müsabakaların son karşılaşması Türkiye ile Litvanya arasında gerçekleşti.