3 kardeşten acı haber

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde pazartesi akşamından beri haber alınamayan üç erkek kardeş, 7, 9 ve 11 yaşlarında olan çocuklar, evlerinin önünde oyun oynarken kaybolmuşlardı. 34 saatlik yoğun arama çalışmaları sonucunda acı bir haber geldi. Çocukların cansız bedenleri, kayboldukları yerden yaklaşık 500 metre uzaklıktaki bir inşaatın temelinde bulundu.

Yayın Tarihi: 04.10.2023 12:09
Güncelleme Tarihi: 04.10.2023 12:09

3 kardeşten acı haber

Sancaktepe'nin Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi üzerinde, geçen gün saat 17.00 sularında, 7 yaşında olan Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşında olan Batuhan Sağın kardeşler, oyun oynarken kaybolmuştu. Aileleri, çocuklarından haber alamayınca polise kayıp başvurusu yaptı. Gelen ihbarın üzerine, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, kaybolan 3 çocuğu aramak için çalışmalarını sürdürüyordu. Aynı mahalle içinde bulunan Gülpembe Sokak'taki bir inşaat bölgesinden gelen bir ihbar, arama çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.

kardes

Sonunda, üzücü bir haber geldi. Kaybolan 7 yaşında olan Berat, 9 yaşında olan Baran ve 11 yaşında olan Batuhan Sağın kardeşlere ait cansız bedenler, inşaat bölgesindeki su dolu temelde ortaya çıktı.

Yazar
EDİTÖR

gulcinceylan