Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

27 Şubat 2024 Salı reyting sonuçları belli oldu! Dün gecenin galibi kim oldu?

27 Şubat 2024 Salı akşamı ekranlara gelen dizi ve programlar, izleyici reyting sıralamasında heyecan dolu bir gün geçirdi. Türk televizyonlarında izlenme oranlarıyla dikkat çeken yapımlar arasında Senden Önce, Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani gibi sevilen dizilerinin yeni bölümleri yer aldı. Ayrıca, yabancı sinema tutkunları için yerli ve yabancı filmler, izleyicilere farklı hikayeler sunarken, yarışmalarının öncüsü Survivor Türkiye All Star programı da büyük ilgi gördü. Reyting sonuçları, izleyici kitlesinin tercihleri doğrultusunda şekillendi ve bu sonuçlar, televizyon dünyasında hangi yapımların daha çok ilgi gördüğünü gösterdi. Her bir programa ait reyting sonuçları, yapımcılar ve izleyiciler tarafından merakla beklenen bir tabloyu oluşturdu. İşte dün akşamın reyting savaşının galibi

Yayın Tarihi: 28.02.2024 10:57
Güncelleme Tarihi: 28.02.2024 10:57

27 Şubat 2024 Salı reyting sonuçları belli oldu! Dün gecenin galibi kim oldu?

Salı reyting sonuçları: Survivor, Ben Bu Cihana Sığmazam, Mehmed Fetihler Sultanı, Yabani, Bahar, Senden Önce reyting sıralaması

TRT1'in Yeni Dizisi "Mehmed Fetihler Sultanı" Reyting Sıralamasında Geride Kaldı!

27 Şubat tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC kategorilerinde farklı sıralamalar ortaya çıktı. TRT1'in yeni dizisi "Mehmed Fetihler Sultanı" ise reyting yarışında istenilen performansı sergileyemedi.

Total'de 1. sırayı Show TV'de yayınlanan "Bahar" alırken, 2.sırada Ziraat Türkiye Kupası maçı, 3. sırada ise Survivor All Star yer bulurken TRT1'in "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisi 9. sırada yer aldı. 

reyting

AB kategorisinde de benzer bir durum gözlendi. "Bahar" birinci sıradayken, 2.sırada Ziraat Türkiye Kupası maçı, "Mehmed Fetihler Sultanı" üçüncü sıraya yerleşti. 

reyting

ABC kategorisinde ise 1. sırayı Show TV'de yayınlanan "Bahar" alırken, 2.sırada Ziraat Türkiye Kupası maçı, 3. sırada ise Survivor All Star yer bulurken "Mehmed Fetihler Sultanı" dördüncü sıraya geriledi.

reyting

TİAK'ın aldığı karar nedeniyle detaylı reyting sonuçları yayınlanamıyor. Ancak görünüşe göre "Mehmed Fetihler Sultanı", reyting yarışında diğer yapımların gerisinde kalarak istenilen başarıyı elde edemedi.