22. Sonbahar Göcek Yelken Yarış Haftası ve Atatürk Kupası Tamamlandı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen 22. Sonbahar Göcek Yelken Yarış Haftası ve Atatürk Kupası etkinliği, büyük bir rekabetin ardından başarılı bir şekilde tamamlandı. Yarışlar, Göcek Yat Kulübü tarafından organize edilerek yelkencilik tutkunlarını bir araya getirdi.
Etkinlik, 17 ülkeden 90 teknede toplam 763 yelkenci ile gerçekleştirildi. Yelken tutkunları, hafta boyunca çeşitli kategorilerde mücadele etti ve heyecan dolu anlar yaşandı.
Yarışların Kazananları
Yarışların sonucunda ilk sırayı alan yatlar ve kaptanları şöyle sıralandı:
- IRC 1: Lagertha - Musikhin Sergei
- IRC 2: Rossko Racer - Timofey Zhbankov
- IRC 3: Bogatyr - Igor Rytov
- IRC 4: Zacapa - Selim Kakis
- IRC 5: İvana - Saveli Tumanov
- CHR 1: İmagine - Sokolov Aleksandr
- CHR 2: Capella II - Dmitry Komarov
- CHR 3: Orion - Aleksei Pereder
Etkinlik, hem uluslararası yelkencilerin bir araya gelmesi hem de yelken sporunun tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olarak öne çıktı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 22. Sonbahar Göcek Yelken Yarış Haftası ve Atatürk Kupası'nda şampiyonlar belli oldu. Göcek Yat Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe, 17 ülkeden 90 teknede 763 yelkenci katıldı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 22. Sonbahar Göcek Yelken Yarış Haftası ve Atatürk Kupası'nda şampiyonlar belli oldu. Göcek Yat Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğe, 17 ülkeden 90 teknede 763 yelkenci katıldı.