Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Yengeç ve Yükselen Yengeç burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Yengeç ve yükselen Yengeç burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 12:13
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 12:13

2024 Yılında Yengeç  ve Yükselen Yengeç burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

Yengeç ve yükselen Yengeç burçlarına 2024 yılında neler olacak? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs'ün hayatınızı nasıl etkileyecek?

2024 yılı, Yengeç ve yükselen Yengeç burçları için 2023 yılının stresinden kurtuldukları, karşılaştıkları her problemi aştıkları, mutlulukları, kariyer başarıları, hayat değişiklikleri ve adalet arayışları ile dolu bir yıl olacak.

AYGÜL AYDIN 2024 YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇ YORUMU

Yengeç ve yükselen Yengeç burçları için 2024 yılı, 2023 yılının stresli günlerini geride bırakıp, çözümsüz gibi görünen her meseleyi hallettikleri bir yıl olacak. 21 Ocak'ta Plüton, Kova burcuna giriyor. Plüton, uzun yıllardır sizin karşıt burcunuz olan Oğlak burcunda ilerliyordu. Şimdi ise burç değiştirip size bir nefes aldırıyor. Zorluklarla dolu bir süreci geride bıraktığınız, hayatınızda radikal değişimler yaptığınız birçok kararın ardından, artık mutlu olabileceğiniz bir döneme adım atıyorsunuz.

Plüton-Kova Süreci

Plüton-Kova süreci, 8. evinize yerleşiyor ve uzun süre burada kalıyor. Bu da sizin uzun vadeli hikayeniz oluyor. 8. ev, ortaklıklar, hayatınızla ilgili karar vermeniz gereken konular, devletle ilgili işler, hukuki meseleler, vergiler, alacaklar, borçlar, gelirlerinizin artması ve gelirlerinizi yönetmeniz gibi konularla ilgilidir. Bu konularda yeni durumlarla karşılaşacaksınız.

Jüpiter ve Uranüs Kavuşumu

Jüpiter ve Uranüs, Boğa burcunda 11. evinizde bir araya geliyor. Bu da hayatınızla ilgili, uzun zamandır hayalini kurduğunuz ancak bir türlü gerçekleşmeyen kariyerinizdeki yükselişi mümkün kılabilir. Aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular, hayat hikayenizde neler var? Neler yaşadınız, nelerden vazgeçtiniz? Bunlar çok önemli. Hayatınızı değiştirecek adımlar atmaya hazırlanın. 2023 yılında bu adımları hızlı bir şekilde attınız. Şimdi 2024 yılında daha fazla toplumsal alanda etkin olma fırsatı bulacaksınız. Bir liderlik rolü de üstlenebilirsiniz. Bir konuda yetkin olmak, belki bir kulüp başkanı olmak, belki bir konuda bir duruş sergilemek gibi. Bu sizin çok arzuladığınız bir şey olmasa da, koşullar sizi bu noktaya getirebilir. Burada önemli bir misyonu yerine getirmek durumunda kalabilirsiniz.

Jüpiter-İkizler Süreci

26 Mayıs'ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Bu da Yengeç burcunun 12. evine denk geliyor. 12. ev konusu sizler için hep önemli olmuştur. Hayatınızla ilgili iniş çıkışları yönetmek istediğiniz bir zaman dilimi başlıyor. 26 Mayıs'tan sonra alacağınız kararlar, Yengeç ve yükselen Yengeç burcu olanlar için hayatlarında kendilerine zarar veren, üzen, aldatan, yanlış anlayan, hayatınızla ilgili baş edemediğiniz ne varsa bu Jüpiter sizi korumaya geliyor. Uzun zamandır çektiğiniz bir haksızlık varsa bu haksızlıkların gün yüzüne çıkması mümkün. 26 Mayıs sonrasında, yanlış anlaşılmaların, uğradığınız haksızlıkların ya da iftiraların, hüküm giydiğiniz bir suçtan veya aldığınız bir ceza varsa ilahi adalet her şeyi açığa çıkaracak.

Jüpiter ve Uranüs'ün Kavuşumu

21 Nisan'da Jüpiter ve Uranüs'ün kavuşumu, 22 derece Boğa burcunda gerçekleşecek. Bu kavuşum, toplumsal anlamda kariyerinizde yükselmeniz, statünüzü değiştirmeniz için önemli adımlar atmanızı gösteriyor. Neptün 9. evinizde uzun zamandır ilerliyor. Yurt dışı ile ilgili oturma izni, vatandaşlık işlemi, belki konsoloslukla ilgili işler, uzun zamandır sonuç alamıyorsanız burayla ilgili olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Yatırımcılarla ilgili çalışmalarınız varsa bunları destekleyen ve önemli adımlar atabileceğiniz bir 2024 yılı sizleri bekliyor.

Koç ve Terazi Burçlarında Tutulmalar

Koç ve Terazi burçlarında tutulmalar sizi etkileyecek. 4. ve 10. evlerinizde meydana gelecek. Bu da, yaşamınızda bazı değişiklikler yapmanız gerektiği anlamına geliyor. Evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. 25 Mart saat 10.13’te Terazi burcunda 5 derecede bir Ay Tutulması olacak. Bu tutulma, taşınmak, yer değiştirmek gibi konularda sizi cesaretlendirebilir. Eğer böyle bir planınız varsa, 25 Mart’a kadar sabırlı olun ve sonrasında harekete geçin.

8 Nisan 2024 Güneş Tutulması

8 Nisan 2024 saat 21.18’de Koç burcunda 19 derecede bir Güneş Tutulması yaşanacak. Bu tutulma 10. evinizde, yani kariyer evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma, 20 Nisan 2023’te başlattığınız işlerin, projelerin veya hedeflerin sonuçlarını göreceğiniz bir dönemi işaret ediyor. Çalıştığınız, emek verdiğiniz şeylerin karşılığını alacaksınız. Bu dönemde, bazı ortaklıklarınızı veya iş birliklerinizi bitirebilirsiniz. Yengeç burcu veya yükseleni Yengeç olanlar, Plüton’un Oğlak burcunda olması sebebiyle evliliklerinde sorunlar yaşadılar. Eğer bu süreçte ayrılmak istediğiniz, hukuki süreçlerle uğraştığınız evlilikleriniz varsa, 2024 yılında bu evliliklerden kurtulabilirsiniz.

18 Eylül 2024 Ay Tutulması

18 Eylül 2024 saat 05.45’te Balık burcunda 25 derecede bir Parçalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma sizin için çok önemli bir zaman olacak. Bu tutulma 9. evinizi etkileyecek. Bu ev, basın, medya, akademik konular, yurtdışı ilişkiler, yüksek öğrenim gibi konularla ilgilidir. Bu dönemde, bu alanlarda yeni bir başlangıç yapma fırsatı bulabilirsiniz. Eğer ikinci bir evlilik yapmayı veya ikinci bir hayat kurmayı düşünüyorsanız, bu dönemde bunu gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde yaptığınız veya bitirdiğiniz şeyler, hayatınızda önemli bir rol oynayacak.

2 Ekim 2024 Güneş Tutulması

2 Ekim 2024 saat 21.46’da Terazi burcunda 10. derecede bir Halkalı Güneş Tutulması olacak. Bu tutulma 4. evinizde, yani aile, yuva, evlilik, eş, çocuklar gibi konularla ilgili evinizde meydana gelecek. Bu tutulma, eşinizle ilgili bazı kararlar almanızı gerektirebilir. 2024 yılı, bitirmeyi başaramadığınız, aslında çoktan bitmiş olan ama kendinize kabul ettiremediğiniz şeyleri sonlandırmanızı sağlayacak. Bu tutulma, hayatınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.