Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Yay ve Yükselen Yay burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Terazi ve yükselen Terazi burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 14:57
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 14:57

2024 Yılında Yay  ve Yükselen Yay burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 Yılında Yay ve Yükselen Yay Burçlarını Neler Bekliyor? Hayatınızda hangi değişiklikler olacak?

AYGÜL AYDIN: 2024 YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇ YORUMLARI

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇ YORUMU 2024

Sevgili Yaylar, hayatınızda yeni bir başlangıç yaptığınız bir döneme giriyorsunuz. Eski yaşadığınız yerden ayrılıyor, başka bir yere yerleşiyor ya da çok geziyorsunuz. Bu sene sizi keyiflendirecek işlere ilgi duyuyorsunuz. Dünyanız değişiyor. “21 Ocak’ta Plüton, Kova burcuna giriyor” bu sizin iletişim evinizi etkiliyor. Sosyal ve iletişim yeteneklerinizde gelişiyor, yeni bir sosyal çevre ediniyorsunuz. Son yıllarda maddi konularda sıkıntı çektiniz ama artık gelirinizi artırdığınız bir yıl geliyor, şans sizden yana. Jüpiter ve Uranüs’ün iş evinizde kavuşması sizi sürpriz, büyük bir işe sokabilir ya da yeni bir iş imkanı bulabilirsiniz. Bu sene yaptığınız ya da yapacağınız her işte başarılı olacaksınız.

Bu yılın en önemli olaylarından biri de Güneş ve Ay Tutulmaları. “25 Mart saat 10.13’te Terazi burcunda 5 derecede bir Ay Tutulması oluyor” bu sizin arkadaşlık evinizde olacak. Toplum içinde etkili olmak, öncü olmak gibi konularda arkadaşlarınızın ve sosyal ilişkilerinizin değişimine şahit olacaksınız. Arkadaşlarınız arasında tanımadığınız yüzler görebilir ya da eski arkadaşlarınız size çok farklılaştığınızı söyleyebilir. Burada köklü değişiklikler yaşanacak. “8 Nisan saat 21.18’de Koç burcunda 19. derecede bir Güneş Tutulması olacak” bu sizin şans evinizde olacak ve şans sizinle. Şanslı olanakları kaçırmamanız gerekiyor. Aile hayatınızda, aile ilişkilerinizde, ailenizin sizden isteklerinde biraz yorulabilirsiniz.

“26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna giriyor” bu sizin evlilik ve ilişkiler evinize etki edecek ve burada kıskançlık, rekabet gibi konular ortaya çıkabilir. Bekar yaylar için birden fazla seçenek karşınıza çıkabilir ve seçim yapmakta zorlanabilir. Jüpiter’in bu geçişini ilişkiler konusunda akıllıca yönetmelisiniz. Hayatınızda çok önemsediğiniz insanları bu Jüpiter’in etkisiyle yitirebilirsiniz. Bu sene gelirinizi yükseltmek için uygun bir zaman olacak ve asıl gelirinizi 2025’te alacaksınız. Satürn Balık geçişi aile evinizde olacak ve sizin için çok kritik olacak. Sizi düzene sokacak, ev alabilir, ev satabilir, yurt dışına gidebilir, taşınabilir, çocuk sahibi olabilir, evlenebilir, birlikte yaşayabilirsiniz. Hayatınızda büyük ve temel değişiklikler yapabilirsiniz. Çok çalışan Yay burçları bu sene ödüllenecek. Özellikle yılın ikinci yarısından sonra, çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu isteğiniz güçlenebilir.