Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Oğlak ve yükselen Oğlak burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 15:04
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 15:04

2024 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak burçlarını neler bekliyor?

AYGÜL AYDIN: 2024 OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇ YORUMLARI

Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu yorumu 2024 Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün Etkisiyle Hayatınızda Neler Değişecek?

2024 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarına neler olacak?

Sevgili Oğlaklar, bu sene sizin için çok güzel geçecek. Önceki sene zorlu bir süreçten geçtiniz ama bu sene şans, bolluk ve sevgi dolu olacak. Bu senenin en önemli gelişmesi, Plüton’un Oğlak burcundan çıkıp Kova burcuna girmesi. Bu, sizin için maddi konularda yeni bir dönem başlatacak. Para kazanacaksınız ama akıllıca harcama ve yatırım yapmalısınız.

Jüpiter ve Uranüs’ün kavuşumu, 21 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek. Bu, sizin için gelirlerinizin ve kazançlarınızın artacağı bir zaman olacak. Altın, borsa, döviz gibi yatırımlardan fayda göreceğiniz bir sene olacak. Aşk hayatınız ve duygusal ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Sürprizlere açık olun, bekar bir oğlaksanız hayatınıza girecek kişiyle Nisan ayında tanışabilirsiniz.

2024 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını etkileyecek Tutulmalar

Yılın başında 2 tane tutulma yaşayacaksınız. Bu tutulmalar hayatınızda büyük değişimlere ve yeni başlangıçlara neden olacak. Cesaret edemediğiniz, harekete geçemediğiniz her ne varsa onlarla ilgili büyük bir güç içinde olacaksınız. Ay Düğümleri 2024 boyunca Koç-Terazi aksında ilerlemeye devam ediyor. Bu da kariyer, taşınma, evlilik, iş alanları ile ilgili konularda çok radikal kararlar alacağınız anlamına geliyor. Özellikle yerinizi değiştirmek, taşınmak isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda her şeyi geride bırakmayı istiyorsunuz. Bazı kırıklıkları 2024 Eylül ayına taşıyabilirsiniz. Eylül ayı sizi çok önemli değişikliklere götürebilir ama yılın en önemli ayı Mart olacak. Mart ayında hayatınızla ilgili bir teklif alabilirsiniz, yurt dışından, iş hayatınızda büyük değişimlere gidebilirsiniz.

2024 Yılında Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçlarını Etkileyecek Gezegen Hareketleri

Ocak 2024’de Mars Oğlak burcuna girecek. Bu, sizin için çok enerjik ve hırslı bir dönem olacak. Ama işten istifa etmek gibi konularda aceleci ve manipüle olmamaya dikkat edin. Hızlı ve tepkisel davranmayın. Yılın en önemli gelişmesi daha da 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesi. Bu, sizin için çok rahat bir çalışma ortamına sahip olacağınız, yeni bir iş alanı kuracağınız ya da size sunulacak bir iş fırsatını değerlendireceğiniz anlamına geliyor. Yer değişikliklerine hazır olun. Mayıs ayı gibi terfi bekliyorsanız, terfi alabilirsiniz.

Bu seneyi değerlendirirken, kendinizi anlarken ve hayatla ilgili mücadeleleri verirken çok rahat bir 2024’e girdiğinizi unutmayın. Nisan-Haziran arasında evlilik kararı alabilirsiniz, hayatınıza yeni birini alabilir ya da duygusal anlamda bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hiç tahmin etmediğiniz kadar çılgınca, değişik ve heyecan verici olaylar yaşanacak.