Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Kova ve Yükselen Kova burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Kova ve yükselen Kova burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 15:11
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 15:11

2024 Yılında Kova ve Yükselen Kova burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

Kova ve Yükselen Kova Burçları, 2024’te Neler Yaşayacak?

AYGÜL AYDIN: 2024 KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇ YORUMLARI

Kova ve Yükselen Kova Burçları, 2024 yılında Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisi altında hayatlarında büyük değişiklikler yaşayacak. Sevgili Kovalar, geçirdiğiniz zorlu 1-2 yılın ardından kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, yeniliklere açık olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Jüpiter ve Uranüs’ün kavuşumu, 21 Nisan’da 22. derece Boğa burcunda gerçekleşecek ve 4. evinize denk düşecek. Bu da eğer yaşadığınız evden memnun değilseniz, taşınma fırsatı yakalayabileceğiniz anlamına geliyor. 26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçecek ve 5. evinize yerleşecek. Bu da aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan iletişim ve ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayacağınız anlamına geliyor. Sahnede parlayacağınız, daha fazla dikkat çekeceğiniz, yaptığınız işlerde ve duygusal dünyanızda yeni bir dönüşüm sürecine gireceksiniz. 26 Mayıs’ta Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte 5. evinizde şansınız yükselecek.

Yılın en önemli tutulmaları, 25 Mart saat 10.13’te Terazi burcunda 5 derecede gerçekleşecek Ay Tutulması ve 8 Nisan saat 21.18’de Koç burcunda 19. derecede gerçekleşecek Güneş Tutulması olacak. Bu iki tutulma da kariyerinizde ilerlemenize ve başarınıza katkıda bulunacak. Bu yıl bu konuda atacağınız adımlar, 2025 yılında meyvelerini verecek. Bir diğer önemli tutulma da 18 Eylül saat 05.45’te Balık burcunda 25. derecede gerçekleşecek Parçalı Ay Tutulması olacak. Bu tutulma da kazançlarınızı artırmanıza ve maddi konularda rahatlamanıza yardımcı olacak. Eğer uzun zamandır elinizden çıkaramadığınız bir mülkünüz varsa, Eylül ayında bunu halledebilirsiniz. Evliliğinizle ilgili sorunlarınız varsa, bu yıl bunları sonlandırmak isteyebilirsiniz.

Parasal ve maddi konularda özellikle Mayıs ayında, bir ev alım-satımı ya da başkasının aracılığıyla size sunulan bir gelir imkanı karşınıza çıkabilir. Burada beklenmedik gelişmeler ve değişimler yaşanabilir. Yurt dışı ile ilgili iş fırsatları yakalamak için çok uygun bir yıl. Satürn 2024 boyunca Balık burcunda ilerleyecek ve para evinize girecek. Kazançlarınızı akıllıca harcayacak ve yatırım yapmak isteyeceksiniz. Düzenli bir gelir elde edeceğiniz alanlar yaratacaksınız. Bu yıl yatırımlarınızı daha güvenilir alanlara yönlendirmelisiniz. Çok fazla güven vermeyen yatırımlardan kaçınmalısınız. Bu yıl risk almayın.

Aşk hayatınız ve duygusal dünyanız ile ilgili heyecanlı bir zaman sizi bekliyor ama, gelip geçici ilişkilere çok dikkat etmelisiniz. Özellikle Mayıs ve Temmuz aylarında gelip geçici ilişkilere çok meyilli olabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilere karşı biraz daha dikkatli ve sorgulayıcı olun. Geçici ve yüzeysel ilişkilerden uzak durun. İş hayatınızda oldukça yorucu bir 2023 yılı geçirdiniz. 21 Ocak’ta Plüton, Kova burcuna geçecek ve bununla birlikte çok güçlü ve etkili olacağınız bir yılın başlangıcını yapacaksınız. Özellikle Eylül ve Ekim aylarında dikkatli olun. Finansal ya da çok güvenmediğiniz insanlarla ilgili konularda daha temkinli olmalısınız.