Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında İkizler ve Yükselen İkizler burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında İkizler ve yükselen İkizler burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 11:29
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 11:29

2024 Yılında İkizler ve Yükselen İkizler burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

AYGÜL AYDIN 2024 YILI İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇ YORUMU

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER 2024

Sevgili İkizler, 2024 yılına hazırsınız. Enerjiniz çok yüksek. 2023 yılında çok emek verdiniz ama istediğiniz sonuçları alamadınız. Birçok kişiye yardımcı oldunuz, elinizden geleni yaptınız ama takdir edilmediniz. Belki de ihanete maruz kaldınız, yanlış yargılandınız… Evet, zor bir yıldı ama 2024 yılında artık mazeretlere sığınmayacaksınız. 21 Ocak’ta Plüton, Kova burcuna giriyor ve sizin 9. evinizde etkili oluyor. Akademik kariyeriniz, eğitim hayatınız, yurt dışı planlarınız varsa, hepsinde rahatlama, kolaylık, başarı göreceksiniz. Artık krizler, kaos, sizi yoran olaylar geride kalıyor. Daha çok iletişim kuracağınız, sizin isteklerinize uygun bir dönem başlıyor. Artık cahil insanlarla muhatap olmuyorsunuz. Kendi gücünüzü, vizyonunuzu paylaşan insanlarla bir araya geliyorsunuz.

Kariyer evinizde de Neptün, yıl boyunca Balık burcunda ilerliyor. Kariyer hayatınızda da belirsizlik, karmaşa, yanılgı gibi durumlar sona eriyor. Uzun zamandır yaptığınız işin hakkını alamıyordunuz. Belki patronunuz size burada kalmanızı istiyordu ama size daha iyi bir teklif gelen bir yer vardı ama siz daha düşük maaşla orada çalışmaya devam ediyordunuz gibi… Burada netleşmeye, çözülmeye ihtiyacınız olan şeyler varsa, Neptün size bunu sağlıyor. Kariyerinizle ilgili büyük bir çözüm dönemi, çözüm yılı olacak. Jüpiter ve Uranüs’ün kavuşumu, 21 Nisan’da 12. evinizde gerçekleşiyor. Kendinizi anlamlandıramadığınız bir yıl geçirdiniz. Ama 2024 yılında kendi hayatınızla ilgili alacağınız kararlarla büyük bir başarı yakalayacaksınız. Çünkü Satürn de Balık burcunda tüm yıl boyunca kariyer evinizde hareket edecek. Neptün kariyer hayatınızda bir çözülme getirirken, statünüz, saygınlığınız, toplumdaki yeriniz, belki de aradığınız ünvan size gelecek. Bu yıl evlilikle ilgili kararlar da alabileceğiniz bir yıl olacak. 2026 yılında Satürn Koç burcuna geçecek. Burada ne ekerseniz onu 2027’de biçeceksiniz. Hayatın iki ucunu da tutmanız gereken bir yıl içindesiniz. Bunu unutmayın.

2024 yılında İkizler tutulmaları Koç ve Terazi burcunda yaşayacak. Koç ve Terazi burcunda tutulmalar 5 ve 11. evinize denk geliyor. Çocuk sahibi olmak, tüp bebek tedavisi görmek, evlat edinmek, bir çocuğun masraflarını karşılamak isteyenler… Belki de bu duygular canlanabilir. Çok şifalı, çok iyileştirici olabilir. Kendinizi daha iyi, daha güçlü hissedebilirsiniz. 25 Mart saat 10.13’te Terazi burcunda 5 derecede bir Ay Tutulması oluyor. Burada yeni biriyle tanışma ihtimaliniz var. Sahne işiyle uğraşıyorsanız, kurumsal bir alanda çalışıyorsanız ve bir sunum yapmanız gerekiyorsa yöneticiniz size bunu yapmanızı isteyebilir. Ya da yurt dışı seyahati söz konusu olursa sizi seçebilir. 25 Mart’a kadar taşıdığınız konu ve durumlar çok önemli olacak. Oraya kadar ne taşıyacaksınız? Taşıdığınız konu ve durumlar sizi çok onurlandıracak, çok yükseltecek bir olay olacak. Ama olumsuz, kötü, intikamcı, arka planda iş çeviren bir şeylere yöneliyorsanız da 25 Mart civarında ortaya çıkacak. Herhangi bir iftira, arkadan iş çevirme, haketmediğiniz konu, kime ne sırlar verdiğiniz… Biraz önemli görünüyor. Dikkatli olmalısınız.

8 Nisan saat 21.12’de Koç burcunda 19 derecede bir Güneş Tutulması olacak. Hayatınızı çok belirleyen bir noktaya getirecek. Bu tutulma size yeni bir başlangıç, yeni bir enerji, yeni bir motivasyon getirecek. Kendinizi daha cesur, daha girişimci, daha lider hissedeceksiniz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz alanlara odaklanın ve harekete geçin. Bu tutulma size fırsatlar getirecek, ama siz de bunları değerlendirmek için çaba sarf etmelisiniz.

Jüpiter’in İkizler Burcuna Geçişi ve Tutulmalar

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna girecek ve bu da İkizler için çok önemli bir dönem başlatacak. Jüpiter-İkizler geçişinde kendinizi hazır hissetmelisiniz. Çünkü bu zaman, hayatınızda büyük değişimler getirecek. Ancak bu değişimlerin iyi mi yoksa kötü mü olacağına siz karar vereceksiniz. Jüpiter, size şans, bolluk, bereket, genişleme, öğrenme, seyahat, iletişim gibi alanlarda yardımcı olacak. Fakat bunun yanında abartı, aşırılık, savurganlık, dağınıklık, yüzeysellik gibi tehlikeler de barındıracak. Bu süreçte kendinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak için imkanlar bulabilirsiniz. Ama bunları yaparken de aşırıya kaçmamaya, bütçenizi, zamanınızı, enerjinizi iyi yönetmeye, önceliklerinizi belirlemeye özen göstermelisiniz.

18 Eylül’de Parçalı Ay Tutulması

18 Eylül saat 05.45’te Balık burcunda 25 derecede bir Parçalı Ay Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma, size ilişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri, uyum, adalet, denge gibi konularda yeni bir başlangıç yapma fırsatı verecek. Bu tutulma sayesinde yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, yeni bir anlaşma, yeni bir işbirliği kurabilirsiniz. Ya da var olanları yeniden değerlendirip, değiştirebilir, geliştirebilir, bitirebilirsiniz.

2 Ekim’de Halkalı Güneş Tutulması

2 Ekim saat 21.46’da Terazi burcunda 10. derecede Halkalı Güneş Tutulması olacak. Bu tutulma da size ilişkiler, ortaklıklar, işbirlikleri, uyum, adalet, denge gibi konularda yeni bir sayfa açacak. Bu tutulma size yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık, yeni bir anlaşma, yeni bir işbirliği getirebilir. Ya da mevcut olanları yeniden gözden geçirip, değiştirebilir, geliştirebilir, sonlandırabilirsiniz.

Yılın genelinde, 2023’te çok çalıştığınız ve emek verdiğiniz şeylerin karşılığını alacağınız bir yıl olduğunu aklınızdan çıkarmayın. 21 Ocak’tan sonra hayatınızda büyük bir değişim ve güç yaşayacaksınız. Buna hazır olun. Eğer şimdiye kadar istifa etmediyseniz, 21 Ocak’a kadar sabredin. O tarihi de atlattıktan sonra, daha iyileştirici ve güçlendirici bir döneme gireceğinizi göreceksiniz. Ama istifa ettiyseniz veya bir şeyden vazgeçtiyseniz endişelenmeyin. Sonraki aşamalarda daha yararlı, daha iyi insanlarla tanışabileceğiniz bir zaman olabilir.