Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Boğa ve Yükselen Boğa burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Boğa ve yükselen Boğa burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 11:04
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 11:04

2024 Yılında Boğa ve Yükselen Boğa burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

AYGÜL AYDIN 2024 YILI BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇ YORUMU

Değerli Boğalar, 2023 yılında sağlığınızla ilgili zorluklar çektiniz. Tutulmaların etkisini hissettiniz, sizin için kolay bir yıl olmadı. Ama size müjde verelim, en güzel haberlerden biri şu: “21 Ocak civarında Plüton Kova burcuna giriyor”. Plüton Oğlak burcundan ayrılıp Kova burcuna yerleşecek ve yıl boyunca orada kalacak. Bu sizin için çok önemli, hayatınızda radikal değişimler yaşanacağını gösteriyor.

Boğa ve yükselen Boğa Burcu 2024 yılında neler bekliyor?

“Jüpiter ve Uranüs’ün kavuşumu, 21 Nisan’da 22 derece Boğa burcunda olacak” sanki son 2 yılın intikamını alacakmış gibi hissedeceksiniz. Sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa, 2024 yılında düzenli ve sağlıklı beslenmeye önem vermeniz gerektiğini söylüyor. Bunu başarırsanız gerçekten şanslı ve fırsatlı bir yıl geçireceksiniz.

Satrün 11. evinizde 1 yıl süreyle ilerleyecek. Bu size yalnızlık hissi verebilir. Belki de yalnız olduğunuzu, artık ayıklayacak kimse kalmadığını düşünebilirsiniz ama aslında daha fazla ayıklama yapacaksınız. Bu yüzden olabildiğince, yeni insanlarla tanışmak, yeni çalışma arkadaşları edinmek ya da çevrenizdeki insanlarla, sosyal dostlarınız, ilişkileriniz hakkında önyargılı olmak, acele karar vermek gibi durumlardan kaçının. Bu arkadaşım bana ne katıyor, bu arkadaşım hayatımdan çıkıyor ya da bana bir ihanet ediyor ama ben bundan ne öğreniyorum? Diye düşünerek bu işin üstesinden gelmeyi tercih ederseniz çok daha iyi olacak.

Boğa Burcu 2024 yılında ekonomik durumu nasıl olacak?

“26 Nisan’da Jüpiter İkizler burcuna giriş yapıyor” parasal, finansal konularda çok önemli adımlar atabileceğinizi gösteriyor. Atmasanız da atabilirsiniz. Şanslı ve faydalı bir zaman dilimi olacak. Ekonomik olarak büyümeyi hedeflediğiniz, belki de hiç aklınızda olmayan kendi işinizi kurmayı düşündüğünüz bir dönem olacak. Özellikle yılın ortasına doğru kendi işinizi kurmak, belki de kendinize hizmet vermeyi istediğiniz bir zamana gireceksiniz. Kurumsal bir sektörde çalışıyorsanız da, artık yükselmek, kendinizi kanıtlamak, kendinizi ortaya koymak için bir zaman olduğunu anlatıyor. Çünkü Güneş Tutulmalarını 12 ve 6. evlerde deneyimleyeceksiniz. Burası karanlıkta kalan yerlerdir. Sizin kölece çalıştığınız ve aynı zamanda o köleliğin bir zafer getirdiği zamanları anlatır.

Boğa ve yükselen Boğa burcunda Ay Tutulması: 25 Mart

‘‘25 Mart saat 10.13’te Terazi burcunda 5 derecede bir Ay Tutulması meydana gelecek’’ bu durum, iş hayatınızda büyük değişikliklere neden olacak. İşten ayrılmak, yeni bir işe girmek veya kendi işinizi açmak gibi seçenekler önünüze gelebilir. Sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa, bu sorunları halletmek için harekete geçmeniz gereken bir zaman. 25 Mart’a kadar sağlığınızı önceliklendirmelisiniz. Kendinizi bilen, zaaflarınızın farkında olan ve bunları geliştirmek için uğraşan bir kişi olarak, kendinizi ifade edin.

Boğa ve yükselen Boğa burcunda Güneş Tutulması: 8 Nisan

‘‘8 Nisan saat 21.18’de Koç burcunda 19 derecede bir Güneş Tutulması olacak’’ 2023 Nisan ayı, hayatınızda köklü değişimlerin gerçekleştiği Nisan, Temmuz ve Ağustos aylarından sonra, bu değişimlerin sonuçlarını göreceğiniz bir ay olacak. Hukuki meseleleriniz, davalarınız, devletle ilgili işleriniz varsa, bunlar çözüme ulaşacak. Bu yıl ne kadar hazır olduğunuz önemli, eğer hazır hissetmiyorsanız, olaylara daha gerçekçi bir gözle bakmalısınız. Boğaların en büyük zorlukları rahatlık alanlarından çıkamamak ve şikayet etmektir. Tüm tutulmaların, Koç ve Terazi burçlarında gerçekleşmesi tesadüf değil.

Boğa ve yükselen Boğa burcunda Ay Tutulması: 18 Eylül

18 Eylül'de Boğalar, Balık burcunda Parçalı Ay Tutulması deneyimleyecek. Bu olay, sizi çok sevindirecek bir duruma taşıyacak. Hayatınızın en güzel sürprizine hazır olun. Kadroya alınmak, terfi etmek, evlenmek ya da çocuk sahibi olmak gibi hayalleriniz gerçeğe dönüşebilir.

Boğa ve yükselen Boğa burcunda Jüpiter ve Uranüs’ün Kavuşumu: 21 Nisan

Bu yılın en şanslı olaylarından biri de 21 Nisan'da 22 derece Boğa burcunda meydana gelecek Jüpiter ve Uranüs kavuşumu. Sizin burcunuzda buluşan bu iki kuvvetli gezegen, size beklenmedik bir şans veya fırsat sunacak. Mayıs ayına kadar planlarınızı yapmanızı tavsiye ederim. İş bulmak, gelirinizi yükseltmek, şirket kurmak gibi amaçlarınız varsa, bunları hayata geçirmek için iyi bir zaman. Kendinizle ilgili kararlı değişiklikler yapmalısınız. Artık çevrenizi değiştirmenin zamanı geldi. Sağlıksız bir ilişki içindeyseniz, sizi duygusal olarak bağlayan kişilerden uzaklaşmalısınız. Uzun süredir ihmal ettiğiniz konular ortaya çıkacak. Artık disiplinli olmalı, arkadaşlık konusunda seçici olmalısınız. Özellikle 26 Mayıs’tan sonra, yeni bir kişi olacaksınız. Yeni bir dönemin başlangıcına tanıklık edeceksiniz. Bu yıl sizin yönetici gezegeniniz olan Venüs geri hareket etmeyecek, bu da size iyi bir haber.