Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Başak ve Yükselen Başak burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Başak ve yükselen Başak burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 13:19
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 13:19

2024 Yılında Başak ve Yükselen Başak burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

Başak burcu 2024 yılında neler yaşayacak? Satrün, Jüpiter, Uranüs ve Tutulmaların Hayatınıza Etkileri

Başak burçları, 2024 yılında hayatlarında büyük değişikliklere hazır olmalı. Satrün, Neptün, Plüton, Jüpiter ve Uranüs gibi güçlü gezegenlerin etkisi altında, kariyer, aşk, para, sağlık ve ilişkiler gibi alanlarda yeni fırsatlar, zorluklar ve sorumluluklar karşılaşacaklar. AYGÜL AYDIN, Başak burçlarının 2024 yılında neler yaşayacağını anlatıyor.

AYGÜL AYDIN: 2024 BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇ YORUMLARI

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇ YORUMU 2024

Sevgili Başaklar, 2024 yılı sizin için hayati bir önem taşıyor. Satrün, Balık burcunda tüm yıl boyunca kaldığı için, sizin zıt burcunuz olan Balık burcunun enerjisini hissedeceksiniz. Bu da, hayatınızda önemli kişilerle yüzleşmeniz, kendinize sınırlar belirlemeniz, kendinizi ispatlamanız gerektiği anlamına geliyor. “21 Ocak’ta Plüton, Kova burcuna geçiyor” bu da, 5. evinizde uzun süredir kalan bu gezegenin artık 6. evinize yerleştiği anlamına geliyor. 6. ev, iş hayatınızı, çalışma ortamınızı ve günlük alışkanlıklarınızı ilgilendiriyor. Bu da, bu alanlarda değişiklik yapmanız, kendinizi geliştirmeniz, yeniliklere açık olmanız gerektiğini gösteriyor. Neptün de Balık burcunda tüm yıl boyunca devam ediyor, bu da sizin evlilik ve ilişkiler evinizi etkiliyor. Ayrıca “18 Eylül saat 05.45’te Balık burcunda 25 derecede Parçalı Ay Tutulması meydana geliyor” bu da, aşk hayatınızda, evlilik hayatınızda, ilişkilerinizde radikal bir değişim yaşayacağınızı işaret ediyor.

“Jüpiter ve Uranüs’ün kavuşumu Başak burcunun 9. evinde gerçekleşiyor” bu da, hayatınızda çok önemli bir projeye dahil olacağınızı söylüyor. Uzun süreli bir iş ortaklığı, eğitim, seyahat veya yurtdışı bağlantılı bir fırsat olabilir. Tam size göre, tam zamanında bir iş teklifi diyebiliriz. “26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna giriyor” Bu da sizin kariyer evinizi hareketlendiriyor. Bir projeye katılarak, yaz aylarında kariyerinizde önemli bir adım atma, kariyerinizde ilerleme imkanınız var. Satrün Balık burcunda 7. evinizde önümüzdeki iki yıl boyunca ilerleyecek ama bu yıl için baktığımızda, yaz aylarında hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabileceğinizi belirtelim. Yaz aylarında tanışacağınız insanlar, yaz aşkları, ikili ilişkiler, vereceğiniz kararlar… Olabildiğince gerçekçi olmaya çalışın.

“2024 Güneş ve Ay Tutulmaları Koç-Terazi aksında oluşacak” bu da, ekonomik anlamda sizi çok önemli noktalara getireceğini ifade ediyor. Parasal gelirlerinizin artacağı bir dönem. Tabii bu artışla birlikte kayıplarınız da olabilir, özellikle finansal kayıplara karşı dikkatli olun. 18 Eylül’de evlilik ve ilişkiler evinizde bir Ay Tutulması olacak. İşe yaramayan ilişkileri bu tarihe kadar bitirmenizde fayda var. Ortaklıklarda da 18 Eylül’den sonra gerçekleri daha net görebilirsiniz. 25 Mart’ta bir Ay Tutulması olacak ve bu sizin para evinizde olacak. Yapacağınız anlaşmalar size iyi paralar, iyi kazançlar getirebilir. 8 Nisan’da yılın en büyük ve en önemli Gökyüzü olayı yaşanacak, Koç burcunda bir Güneş Tutulması olacak, bu da sizin 8. evinizde olacak. Anneyle ilgili sorumluluklarınız, sağlıkla ilgili konularınız varsa bunları ele almanız ya da hayatınızdaki önemli bir kadın figürünün sağlık sorunları varsa bunları çözmeniz gerekebilir.

Başak burcu ve yükselen Başak olanlar, 2024 yılında finansal ve mesleki anlamda büyük fırsatlar yakalayabilecekleri bir sürece giriyorlar. Bu yıl, yeni ve cesur girişimlerde bulunmaları, değişime ayak uydurmaları ve alışılmadık iş tekliflerine açık olmaları gerekiyor. 9. evinizde meydana gelecek olan Jüpiter ve Uranüs kavuşumu, size tahmin edemediğiniz ve ummadığınız iş olanakları getirebilir. Bu kavuşum, sizi rutininizden çıkarıp, kendinize olan inancınızı arttıracak. Bu yıl, başkalarının sizden beklediklerinden çok, sizin kendinizden beklediklerinizi gerçekleştirmeniz gereken bir yıl olabilir. Kredi, borç, yatırım gibi konular da bu yıl çok önemli olacak. Gelirinizi yükseltmek isterken, yanlış ilişkilere girmemeye özen gösterin. Dolandırıcılık, aldatmaca gibi durumlara karşı dikkatli olun. Bu tür risklere karşı hassas olduğunuz bir dönemdesiniz. 26 Mayıs ve Temmuz aylarına özellikle dikkat edin. Sosyal medya, dijital medya veya toplumsal işlerle ilgileniyorsanız, bu tür işlerde de yanlışlıklara, yanlış anlamalara karşı dikkatli olun. Bu yıl, iletişim ve paylaşım konusunda daha özenli ve dikkatli olmanız gerekebilir.

Başak Burcu 2024 Yılında Aşk Hayatı Nasıl Olacak?

2024 yılı, Başak burcu ve yükselen Başak olanların aşk hayatında çok disiplinli olacakları bir yıl olacak. Belki de birçok Başak burcu, evlenme kararı verip, hızlı bir şekilde evlilik yoluna girebilir. Ya da nişan, söz gibi ciddi adımlar atabilir. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız, gümrük işleriyle ilgileniyorsanız, bu tür konularda iletişim kurduğunuz kişiler varsa ve bu alanlara yatırım yapacaksanız bu yıl dikkatli olun. Özellikle Eylül ayına kadar dikkatli olun. Bu alanda yanılmalar, kısıtlamalar, engeller yaşayabileceğiniz bir dönem olabilir.