Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Aslan ve Yükselen Aslan burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Aslan ve yükselen Aslan burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 13:08
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 13:08

2024 Yılında Aslan ve Yükselen Aslan burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

Aslan ve Yükselen Aslanlar, 2024’te Neler Yaşayacak? Satrün, Jüpiter, Uranüs ve Tutulmaların Hayatınızı Nasıl Etkileyeceğini Öğrenin!

Aslan yükselen Aslan burcu, 2024 yılında iş, eğitim, evlilik ve ortaklık alanlarında şanslı bir dönem geçirecek. Hayatlarını değiştirecek tutulmalar ve gezegen geçişleri yaşayacak. Kendilerini geliştirmeleri ve hayallerine ulaşmaları için fırsatlar bulacaklar.

AYGÜL AYDIN: ASLAN YÜKSELEN ASLAN BURCU 2024 YORUMU

ASLAN YÜKSELEN ASLAN BURCU: Sevgili Aslanlar, 2024 yılına Aslan gibi başlamaya ne dersiniz? Geçen sene kedi gibi sessizdiniz. Bu sene Aslan gibi gürlüyor, ışıldıyor ve göz dolduruyorsunuz. “Satrün 2024 boyunca Balık burcunda ilerleyecek” 8. evinizde size bir disiplin kazandıracak. Devletle ilgili işleriniz, vergileriniz, miraslarınız, borçlarınız varsa bu sene çözüme kavuşabilir. Memur olmayı bekliyorsanız bu sene atamanız çıkabilir. Kendi işinizi kurmayı düşünüyorsanız bu sene onay alabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu sene hamile kalabilirsiniz. “21 Ocak’ta Plüton Kova burcuna geçiyor” bu da sizin için çok önemli bir değişim anlamına geliyor. Neptün’ün Balık burcunda hareket ediyor olması, 8. evinizde hayal ettiğiniz bir şeyi bu sene gerçekleştirmeniz için size destek olacak.

2024 Güneş ve Ay Tutulmaları Koç-Terazi aksında gerçekleşecek. Aslan burcu 3. ve 9. evlerinde etkilenecek. İlk tutulma 25 Mart’ta 3. evinizde olacak. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız, kardeşleriniz sizin için çok değerli olacak. İletişim, sosyal medya, dijital işler, eğitim, seyahat gibi konularda çok şanslı olacaksınız. Kendinizi ifade etmeniz, bilginizi paylaşmanız, yeni şeyler öğrenmeniz için harika bir zaman. “8 Nisan saat 21.18’de Koç burcunda 19. derecede bir Güneş Tutulması gerçekleşiyor” bu da sizin için yeni bir başlangıç anlamına geliyor. O dönemde eğer bir eğitim, iş, seyahat teklifi alırsanız hemen kabul edin. Hayatınızda yeni bir sayfa açacaksınız.

26 Mayıs’ta Jüpiter, İkizler burcuna geçiyor. Bir yıl boyunca Jüpiter’in İkizler burcunda kalması sizin için önemli bir konu. 11. evinize denk geliyor bu da şunu gösteriyor, hem 3 ve 9’larda bir tutulma yaşayacaksınız. Hem de 11. evinizde bir Jüpiter geçişi yaşayacaksınız. Bu da kariyerinizde çok başarılı, çok konuşulan, çok zirvede olan bir zaman. 2023 senesinde, iş hayatınızda çok mutsuzdunuz. Bu sene çok fazla seyahat edebilirsiniz. Kazançlarınızı arttıracağınız bir yıl olacak. “18 Eylül saat 05.45’te Balık burcunda 25 derecede bir Parçalı Ay Tutulması gerçekleşiyor” 8. evinize geliyor. Bu da ortak yapacağınız, kazançlı işlerde bir şeyi kurmak, oluşturmak gibi konularda büyük bir fırsat sunuyor. Kendinizi daha çok değerli hissedeceğiniz ve sizin değerinizin anlaşıldığı bir sene olacak. Kardeş sorumlulukları, yakın çevre, arkadaş sorumlulukları, akraba dedikodularına da biraz açık olduğunuz senelerdesiniz. 26 Mayıs zamanına özellikle dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi geliştirmek bu yılın en önemli konusu. Kendinize yapacağınız yatırımı kimseye yapmayın. Plüton Kova burcuna geçeceği için, evlilik ve ilişkiler ile ilgili çok iyi ve önemli bir adım atabilirsiniz. Yeni insanlar ile tanışabilirsiniz. 2024 senesinde tanışacağınız insan sizin bundan sonraki hayatınızda çok önemli bir rol üstlenen kişi olabilir. Belki bir karar vermek, evlilik kararı vermek, yeni bir adım atmak adına da önemli noktada hareket edebilirsiniz.