Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

2024 Yılında Akrep ve Yükselen Akrep burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

2024 yılında Akrep ve yükselen Akrep burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün etkisiyle hayatlarında nasıl dönüşümler olacak? Aygül Aydın, bu soruların cevabını veriyor.

Yayın Tarihi: 03.01.2024 14:49
Güncelleme Tarihi: 03.01.2024 14:49

2024 Yılında Akrep ve Yükselen Akrep burçlarını neler bekliyor? Tutulmalar ve gezegenlerin etkisiyle hayatınız nasıl değişecek?

Akrep ve Yükselen Akrepler, 2024’te Neler Yaşayacak? Tutulmalar, Satürn, Jüpiter ve Uranüs’ün Hayatınızı Nasıl Etkileyecek?

Akrepler, 2024’te zıt burçları olan Boğa’da Jüpiter ve Uranüs'ün birleşmesine tanık olacaklar. Bu, ilişkilerinde radikal değişikliklere neden olacak. Satürn, Balık burcunda ilerlediği için, korkularını aşmaları gerekecek. Tutulmalar, iş ve yurt dışı ile ilgili yeni imkanlar getirecek. Akrepler için verimli bir yıl olacak.

AYGÜL AYDIN: 2024 AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇ YORUMLARI

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇ YORUMU 2024

Sevgili Akrepler, Bu yıl sizin için çok verimli geçecek. “Jüpiter ve Uranüs’ün kavuşumu, 21 Nisan’da 22 derece Boğa burcunda olacak” Jüpiter ve Uranüs sizin zıt burcunuzda birleşecek ve bu size çok fayda sağlayacak. İlişkiler, Network kazanacaksınız. Hem aşk hayatınızda hem evlilik hayatınızda hem de ortaklıklarınızda çok önemli değişimler yaşayacaksınız. Çünkü Jüpiter ve Uranüs sizin 7. evinizde ilişkilerinizde size çok iyileştirici etkiler yapacak. Sizi başka bir döneme taşıyacak. Yeni başlangıçlar yapma şansı bulacaksınız. Evliliğinizde problemler varsa, özellikle Ocak ve Nisan aylarında tedbirli olmalısınız. “Satürn 2024 boyunca Balık burcunda gidecek” bu yüzden, kendinizi kandırma riskine karşı dikkatli olmalısınız. Taşınma, yer değiştirme bu yılın gündem maddeleri arasında olabilir. Özellikle tutulmalar olduktan sonra.

“25 Mart saat 10.13’te Terazi burcunda 5. derecede bir Ay Tutulması olacak” bu tutulma 12. evinizde olacak. Gizli, arka planda kalan birçok durumla ilgilenebilirsiniz. “8 Nisan saat 21.18’de Koç burcunda 19. derecede bir Güneş Tutulması olacak” 6. evinizde gerçekleşecek bu tutulma, geçen yıl yaşadıysanız eğer kazalar, dalgınlıklar, sakarlıklar, çalışma ortamınızdaki insanların işlerine önem vermemesi ve bunun sonucunda sizin zarar görmeniz gibi konularla çok karşılaştıysanız bu yıl bu konulara ekstra özen göstermenizde yarar var. Özellikle 8-10 Nisan arası çok daha dikkatli olun. Yılın 2. yarısı 2 Ekim sonuç alacağınız bir zaman olacak. Mayıs ayında tanışacağınız biri, hayatınıza katacağınız biri çok kıymetli olabilir. Yurt dışı planlarınız varsa, yeni bir yapılanma içindeyseniz Mayıs sizin için çok değerli olacak. Yıl boyunca tutulmalar 12 ve 6. evlerde olacağı için 12 ve 6 sizin hep zayıf noktalarınız, zaaflarınızla sınanırsınız ve boş yere çaba harcadığınız alanları size gösterir. Bu yıl bunlardan kurtuluyorsunuz artık toksik hiçbir şey kalmıyor. İş ortamınız, çalışma arkadaşlarınız değişiyor. Özellikle çalışanlarınız varsa, çalışma alanınızda grevler, isyanlar ile ilgili karşılaşma yaşayabilirsiniz. Hiç kimseyi kırmayın, sinirlendirmeyin. 26 Mayıs’tan sonra yurt dışından ev almak ya da bir yere yerleşmek, taşınmak, oturma izni almak gibi konular için şanslı bir yıldasınız. Sizi en zayıf noktalara götüren şey ise korkularınız bu yüzden kendinizi korkularınıza teslim etmeyin. Jüpiter 8. evinizden geçtiği için sizleri şanslı bir şekilde koruyup, fırsatlar verecek. Yeni bir proje ya da yeni bir iş kurma konuları gündemdeyse Nisan’dan sonrasını beklemelisiniz.